Olis infusionats o extrets en fred, coneix la seva elaboració per diferenciar-los

Si algun dia t’has passejat per la nostra botiga online, hauràs pogut comprovar l’extensa gamma de productes infusionats que tenim. Són perfectes per a la finalització de plats ja que aconsegueixen donar un toc distintiu a qualsevol recepta.

Acostumem a separar-los en dos grans gammes, que es diferencien sobretot per la seva elaboració, la primera són els olis infusionats, amb ingredients macerats en oli, i la segona són els extrets en fred, on l’oli d’oliva i l’oli essencial de les fulles o fruits s’extreuen al mateix temps aconseguint un major aroma.

Olis Infusionats Olis Premsats en fresc
All Safrà
Alfàbrega Alfàbrega fresca
Boletus Fulla de Figuera
Bitxo Fonoll Silvestre
Llimona Julivert Fresc
Orenga Taronja
Pebre Vermell Fumat Mandarina
Pebre negre Llimona
Romaní  
Tabasco®  
Tòfona Blanca i Negra  

Olis Infusionats: aquests olis d’oliva verge extra es maceren de manera natural un cop l’oli està produït i s’ha filtrat. S’utilitza un oli d’oliva de collita tardana, d’aquesta forma el gust de l’oli és menys intens i aconseguim que destaqui l’olor i sabor del producte infusionat.

Olis extrets en fred: aquesta gamma d’olis s’elabora acuradament al nostre molí de pedra. Les fulles, brins o fruites són mòltes de la mateixa manera que les olives i es barregen amb la pasta de l’oliva. D’aquesta manera, s’extreu al mateix moment l’oli d’oliva i l’oli essencial de la fulla, bri o cítric, creant un producte totalment natural directament des del nostre molí.

Així que, un cop has conegut els diferents tipus d’elaboració que fem servir, amb quin infusionat et quedes?