Pons

LA SAVIESA DE
4 GENERACIONS

LA NOSTRA TERRA
ELS NOSTRES ORÍGENS

PONS, una família que ha evolucionat l’esment i l’elaboració pels seus olis d’oliva arbequina. Un llegat transmès de pares a fills que perdura des dels anys 30, quan PONS va iniciar el cultiu de les seves oliveres arbequines en un entorn de postguerra. La inquietud d’una saga que creua fronteres des de la segona generació per donar a conèixer els seus millors fruits als cinc continents. Durant els últims anys, PONS ha recuperat un cultiu ancestral, les vinyes de PONS han idealitzat el nostre paisatge. Grans vins i olis de veritable terrer.

SOM ECOLÒGICS
SOM SOSTENIBLES

Preservar el nostre llegat és la nostra missió. Una terra ancestral, verge i pura. Una roca mare impregnada de mineralitat i potència, un clima sa i extrem. Les generacions passen, però la terra sempre està present. Cuidem amb esment els nostres cultius per tal que les properes generacions puguin continuar gaudint de la màgia que ens dóna la nostra terra, de la màgia i excel·lència que els nostres olis i vins li ofereixen a dia d’avui.

COLLITES EXPRESSADES
EN PLAERS GASTRONÒMICS

La riquesa dels nostres cultius s’expressa enaromes i sabors exclusius als nostres olis i vins. Any rere any hem treballant innovant i millorant les nostres collites. Aquest afany i dedicació ens permet, a dia d’avui,gaudir d’una excel·lent gamma de productes que es converteixen en veritables plaers gastronòmics plasmats a la seva taula. Gaudeixi del sabor del nostre terrer a la seva culinària.

DE LA FINCA
AL MÓN

Des de L’Albagés, al cor de Lleida a Catalunya, la família PONS hem aconseguit enamorar consumidors i xefs dels 5 continents. Els nostres olis, vins i vinagres han obtingut reconeixement per la seva exquisidesa i sabor genuí als millors àpats d’Europa, Amèrica, Llatinoamèrica, Orient Mitjà, Àsia i Oceania. Un reconeixement a més de 140 països del qual ens sentim orgullosos.