INFORMACIÓ PRÈVIA
EUROALIMENT PAC, SLU, titular del Lloc https://ponshome.es (en endavant, el “Lloc”), és una empresa familiar de llarga tradició especialitzada en la producció, elaboració i comercialització d’oli d’oliva i de vi d’alta qualitat .

EUROALIMENT PAC, SLU posa a disposició dels usuaris la plataforma inclosa en aquest lloc web a través de la qual, una persona física o jurídica (en endavant, Usuari) podrà reservar activitats, excursions, visites guiades i experiències.

Les dades de Euroaliment PAC, SLU són les següents:
Denominació Social: EUROALIMENT PROVEEDOR DE ALIMENTOS DE CALIDAD, S.L.U.
CIF / NIF: B25368432
Dades registrals: Registre Mercantil de Lleida de Euroaliment PEC S.L.U Número de Inscripció Primera nº1, Tom 440, Folio 175, Fulla L-8218, data del 18/04/1996
Domicili Social: Polígon Al-Kanis Nau A, Ctra N-230 Km 11.2 – 25124 Rosselló (Lleida)
Telèfon: 973730525
E-mail: pons.shop@grup-pons.com

ACEPTACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS I ACCÉS AL LLOC WEB
Pel fet d’accedir, veure o utilitzar els materials, continguts o serveis accessibles a través del Lloc Web, l’Usuari posa de manifest que comprèn i accepta aquestes condicions generals de contractació, les quals defineixen els drets i obligacions de Euroaliment PAC, SLU i l’Usuari per a la contractació dels serveis d’activitats, excursions i visites guiades.

Aquestes són les úniques condicions generals de contractació aplicables a l’ús del Lloc Web (sense perjudici que per a determinats serveis podrien existir condicions particulars) i a la contractació dels serveis i substitueixen qualsevol altra condició, excepte previ acord i per escrit entre Euroaliment PAC, SLU i l’Usuari.

Per a l’accés al Lloc web no es requereix el registre dels Usuaris. No obstant això, per poder contractar els serveis oferts per Euroaliment PAC, SLU, es requerirà que ens faciliti dades personals i l’acceptació d’aquestes condicions abans de formalitzar el pagament corresponent.

OBJECTE DEL LLOC WEB
EUROALIMENT PAC, S.L.U. ha desenvolupat el present Lloc web per oferir a l’Usuari un servei de reserva d’activitats, excursions, visites guiades i experiències d’enoturisme, oleoturisme, gastronomia i molt més.

La contractació dels serveis oferts serà duta a terme entre l’Usuari i Euroaliment PAC, SLU. El Usuari, en el moment en què formalitzi la reserva, establirà una relació contractual directa amb el Euroaliment PAC, SLU

RESERVA
Per poder realitzar les reserves a través del Lloc Web, l’Usuari haurà de facilitar les dades personals (nom, cognoms, adreça electrònica i el telèfon), o, si s’escau les dades de la persona en nom es reserva l’activitat per tal de que Euroaliment PAC, SLU pugui poder realitzar la reserva sol·licitada per l’Usuari.

En virtut d’aquestes Condicions Generals de Contractació, els Usuaris declaren facilitar dades veraces, exactes, actuals i completes sobre la seva identitat, o, si s’escau sobre la persona en nom de la qual es reserva l’activitat. En aquest sentit, els Usuaris són responsables de l’exactitud de les dades facilitades a Euroaliment PAC, SLU i de qualsevol conseqüència que pogués derivar-se dels errors en la informació proporcionada.

De conformitat amb l’anterior, els Usuaris han de notificar de manera immediata a Euroaliment PAC, SLU a través del correu electrònic pons.shop@grup-pons.com mitjançant el formulari de contacte qualsevol error, modificació o problema sobre les dades i informació facilitada.

CONDICIONS APLICABLES A LES RESERVES
Les reserves que cada Usuari realitzi a través del Lloc Web estan subjectes a les condicions específiques que li siguin d’aplicació a cada activitat, excursió o visita guiada. L’Usuari podrà trobar aquestes condicions en la fitxa de descripció del Lloc web per a cada un d’aquests serveis, així com en el correu electrònic de confirmació que li enviï Euroaliment PAC, SLU un cop feta la reserva.

Condicions generals
En general, la reserva de les activitats, excursions i visites guiades que promociona Euroaliment PAC, SLU a través del Lloc Web està subjecta a les següents condicions:

Les dates i els horaris de les activitats, excursions i visites guiades publicades en el Lloc web han estat definides i no permeten cap tipus de modificació en aquest sentit.

Únicament hi hauria la possibilitat de modificar la data i horari d’una activitat, excursió i visita guiada si l’Usuari contracta un servei privat. Per reservar una activitat, excursió, visita guiada o experiència de forma privada, si us plau contacti Euroaliment PAC, SLU a través del formulari de contacte disponible al següent enllaç: https://ponshome.es/contacto/

Els usuaris podran modificar les dades de les seves reserves sempre que les condicions de l’activitat, excursió i / o visita guiada es ho permetin. Per poder realitzar aquesta modificació, l’Usuari haurà de contactar a través del formulari de contacte disponible a https://ponshome.es/contacto/

El temps d’antelació mínima per a cada reserva varia en funció de l’activitat, excursió, visita guiada i / o experiència que es desitgi reservar. Aquest aspecte en concret es pot veure a la fitxa de la pròpia activitat en el Lloc Web. Euroaliment PAC, SLU l’informa que no és possible reservar una activitat amb una antelació menor a la indicada a la fitxa de l’activitat corresponent.

Condicions específiques
El punt de trobada, la data, l’horari, la durada i tota la informació necessària per al gaudi de l’activitat, excursió i / o visita guiada reservada, està detallada en la fitxa de descripció de cada servei / experiència, en el Lloc Web, així com en el correu electrònic de confirmació que li enviï Euroaliment PAC, SLO a l’Usuari una vegada feta la reserva.

Al correu electrònic de confirmació, a més de facilitar tota la informació del servei reservat, és el justificant de reserva de l’activitat, excursió i / o visita guiada contractada.

És imprescindible que els Usuaris siguin puntuals i es presentin en el punt de trobada a l’hora i data indicada en el justificant, ja que totes les activitats, excursions i visites guiades estan programades per sortir a una hora determinada i no és possible modificar l’hora d’inici.

La durada de les activitats, excursions i visites guiades publicades al lloc web tenen caràcter referencial i podrien patir lleugeres variacions en funció de el propi desenvolupament de l’servei, com ara, per exemple, inclemències meteorològiques, problemes de circulació viària, vagues, etc.

Euroaliment PAC, SLU l’informa que podrà requerir-li que lliuri el justificant que acredita la reserva de l’activitat prèviament a l’inici d’aquesta, port presentar-la en format paper o digital. Si l’usuari no presenta el justificant de reserva no podrà exercir l’activitat, excursió o visita guiada.

PROCEDIMENT DE RESERVA
Pot navegar en el lloc web fins a trobar el formulari de reserva de l’activitat, excursió i / o visita guiada desitjada. Un cop localitzada, seguint aquests passos, pot completar la reserva:
Indicar el nombre d’entrades d’adults i nens.
Seleccionar l’horari.
Completar les dades.
Realitzar el pagament online.

CONTRACTACIÓ
La contractació de la reserva dels serveis de Euroaliment PAC, SLU s’entendrà formalitzada un cop que els Usuaris hagin completat i acceptat el formulari de reserva de l’activitat i la mateixa hagi estat confirmada, després d’haver completat correctament el procés de reserva i s’hagi realitzat correctament el pagament de la mateixa.

FORMA DE PAGAMENT, PREU, MONEDA I IMPOSTS
Els preus seran els indicats per Euroaliment PAC, SLU en el moment de la reserva de l’activitat que hagi triat l’Usuari.

Tots els serveis són de confirmació immediata i es paga al moment de reservar mitjançant:
Targetes de crèdit: Accepta targetes VISA, VISA Electron, 4B i MasterCard. L’import de la comanda es carregarà a la targeta, de manera que haurà d’indicar el nombre, la data de caducitat així com el codi de seguretat CW2 (en el revers de la seva targeta). En el cas que la targeta estigui escarizada, se li demanaran els codis de seguretat pertinents.
Aquestes dades no seran guardades o manipulades per nosaltres, sinó seran registrades directament a la passarel·la de pagaments de l’entitat financera corresponent. El càrrec es durà a terme en temps real a través d’aquesta passarel·la de pagament de Redsys. En cas que el càrrec no es pugui dur a terme finalment (per qualsevol causa), la comanda quedarà anul·lada automàticament.

En general, Euroaliment PAC, SLU realitza el cobrament complet a través del Lloc Web de l’activitat, excursió i / o visita guiada per l’Usuari.

Aquests preus s’expressen en euros (€) i incloent els impostos, i l’import total s’indicarà en el moment de la confirmació definitiva de la contractació de l’servei.

En general, Euroaliment PAC, SLU no aplicarà descomptes en la prestació dels seus serveis, llevat que així s’estableixi en les condicions de l’activitat, excursió i / o visita guiada que correspongui.

CONFIRMACIÓ Y ANULACIÓ DE RESERVES
Després de la contractació de la reserva, els Usuaris rebran un correu electrònic de confirmació on se’ls confirmarà el cobrament del servei contractat i se li proporcionarà un rebut / justificant de compra dels serveis contractats. L’Usuari haurà de tenir en compte que aquest rebut de compra no equival a l’emissió de la factura corresponent a la contractació dels serveis. L’Usuari podrà sol·licitar la factura un cop s’hagi formalitzat la seva reserva a través del lloc web al correu electrònic pons.shop@grup-pons.com.

En cas de qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a la compra mitjançant https://ponshome.es, l’Usuari haurà d’avisar en el menor temps possible per tal que Euroaliment PAC, SLU pugui realitzar les gestions oportunes.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS
– Visita i tast de vins: amb 48 h d’antelació podrà canviar el dia de l’esdeveniment sense càrrec però no es reemborsarà l’import. En cas de no presentar-se a la visita que tenien reservada, perdran el 100% de l’import pagat. L’import de la visita no serà reemborsat tot i que es notifiqui amb antelació a 48h del dia de la visita.

– Esdeveniments especials (Jornades de verema, Dia de l’Arbequina, Sopar entre vinyes, Propostes culturals i maridatge, …): Es retornarà el 50% de l’import per a reserves cancel·lades 3 dies abans de l’esdeveniment, per a reserves cancel·lades amb menys de 3 dies abans de l’esdeveniment es perdrà el 100% de l’import pagat. No s’acceptaran canvis de data.

– Activitats i esdeveniments per a grups i / o empreses. Es retornarà 50% de l’import per a reserves cancel·lades 7 dies abans de l’esdeveniment, per a reserves cancel·lades amb menys de 7 dies abans de l’esdeveniment es perdrà el 100% de l’import pagat
L’empresa es reserva el dret a cancel·lar o modificar les dates per no arribar a un aforament mínim o per causes de força major.

De conformitat amb l’anterior, i mitjançant l’acceptació de les presents condicions generals de reserva, els usuaris declaren haver llegit i acceptat expressament la present política de cancel·lacions i manifesten estar d’acord amb les condicions de cancel·lació de l’activitat, excursió i / o visita guiada que reservin a través de la pàgina web.

XEC REGAL
El Xec Regal, inclou alguna activitat, excursió i / o visita guiada no realitzada.
Disposarà d’un any per bescanviar-lo, reservant la data i hora desitjada, sempre que aquesta estigui disponible.
El xec regal s’enviarà per correu electrònic en format PDF en un màxim de 48 hores després de rebre la seva sol·licitud.
La informació inclosa en el xec regal serà la necessària per al gaudi de l’activitat, excursió i / o visita guiada, està detallada en la fitxa de descripció de cada servei / experiència, al lloc web, així com en el correu electrònic de confirmació que li enviï Euroaliment PAC, SLU a l’Usuari una vegada feta comprat el xec regal per servei.

Aquest serà enviat per email, que serà la confirmació, a més de facilitar tota la informació del servei reservat, serà el justificant de reserva de l’activitat, excursió i / o visita inclosa en aquest.

CONDUCTA EN EL SITIO WEB
Els Usuaris es comprometen a fer un ús lícit, diligent, honest i correcte de quanta informació o continguts tinguin accés a través del Lloc Web, i tot això sota els principis de la bona fe i respectant en tot moment a la legalitat vigent i a les presents condicions generals de contractació. En particular, però sense limitació, els Usuaris no han de:

Registreu-vos o comunicar dades que no siguin veritables, exactes, completes i / o actualitzats, ni accedir al Lloc web utilitzant el nom, dades identificatives o la contrasenya d’un altre usuari o suplantar a qualsevol persona o identitat.
Fer servir el Lloc web amb finalitats fraudulentes, o relacionats amb delictes penals o activitats il·lícites de cap tipus.
Introduir o difondre virus informàtics que puguin produir alteracions no autoritzades dels continguts o sistemes integrants del Lloc Web.
Crear un Perfil o utilitzar el Lloc Web per utilitzar o reutilitzar material il·legal, ofensiu, pornogràfic, abusiu, indecent, difamatori, obscè o amenaçant de cap tipus, o que suposi una violació de drets d’autor, marques registrades o confidencialitat, privacitat o qualsevol altre dret, és a dir d’una altra manera injuriós o censurable per a terceres parts.
Descarregar, enviar o distribuir de qualsevol altra forma continguts o aplicacions que puguin vulnerar qualsevol legislació en vigor o que suposin infringir qualsevol dret de qualsevol part.

Euroaliment PAC, SLU es reserva el dret a denegar qualsevol intent d’accés al Lloc web o cancel·lar comptes d’usuaris, en els casos en què es produeixi una utilització incorrecta del Lloc de conformitat amb el que estableix aquesta clàusula.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT
Sense perjudici de la responsabilitat en la reserva d’activitats, excursions i visites guiades a les que els sigui aplicable el que estableix la Llei General de Consumidors i Usuaris i a manera enunciativa, però no limitativa, Euroaliment PAC, SLU no es fa responsable de les següents circumstàncies:
De les cancel·lacions realitzades fora de termini per part dels Usuaris. Euroaliment PAC, SLU no serà responsable en cap concepte de retornar els imports pagats pels seus Usuaris quan aquests no hagin complert amb el termini de cancel·lació previst en la política de cancel·lació.
Dels retards o errors comesos per part dels Usuaris per arribar a el punt de trobada de l’activitat, excursió i / o visita guiada reservat. Euroaliment PAC, SLU no assumirà cap responsabilitat si l’Usuari perd l’activitat reservada per falta de puntualitat i / o per no trobar-se en el punt de trobada que correspongui.
Dels casos en què l’Usuari no porti el corresponent justificant de reserva imprès en paper i / o descarregat al seu telèfon mòbil i se li denegui l’accés a l’activitat, excursió i / o visita guiada corresponent.
De les lesions, danys i accidents que pogués sofrir l’Usuari durant el gaudi de l’activitat, excursió i / o visita guiada reservat, així com d’aquelles lesions, danys i accidents soferts per l’Usuari prèviament a el servei i que li hagi impedit gaudir d’aquest.
De les condicions meteorològiques en què es dugui a terme les activitats, excursions i visites guiades reservades pels Usuaris. En cap concepte Euroaliment PAC, SLU serà responsable d’aquestes circumstàncies, per la qual cosa el servei s’entendrà correctament prestat.
Dels casos en què les activitats, excursions o visites guiades s’hagin completat pel que fa a tots els punts d’interès inclosos en les mateixes, encara que la durada hagi sofert una lleugera variació per qualsevol factor extern. En aquesta situació, s’entendrà que el servei ha estat correctament prestat.

MODIFICACIONS
Euroaliment PAC, SLU es reserva el dret a realitzar tantes modificacions com consideri oportunes en les presents condicions generals de contractació. Aquestes modificacions seran vàlides des de la seva publicació en el Lloc Web.

CLÀUSULA DE SALVAGUARDA
Totes les clàusules o extrems d’aquestes Condicions Generals d’Ús han de ser interpretades de manera independent i autònoma, no veient-se afectades la resta de les estipulacions en cas que una d’elles hagi estat declarada nul·la per sentència judicial o resolució arbitral ferm. Se substituirà la clàusula o clàusules afectades per una altra o altres que preservin els efectes perseguits per les condicions generals de contractació.

Llei aplicable i jurisdicció
Aquest lloc està situat i és operador a Espanya. Les presents Condicions Generals de Contractació es regiran per la legislació espanyola. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents d’Espanya, sense que siguin aplicables els principis sobre conflictes de lleis.

En aquells casos en què el client no tingui la condició de consumidor o usuari, o que tingui domicili fora d’Espanya, se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Lleida, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

Si l’usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc fora d’Espanya, haurà de tenir present que ho fa per pròpia iniciativa, i que és responsable de l’acompliment de les lleis pertinents.
El present contracte entrarà en vigor i tindrà plens efectes des del moment en què es produeixi l’acceptació de l’usuari.

El present contracte, i, per tant, les condicions generals que incorpora, justament amb els annexos (d’existir), a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar i reproduir-se per mitjans electrònics o informàtics habituals.

QUEIXES I RECLAMACIONS
L’usuari pot fer arribar a Euroaliment PAC, SLU les seves queixes, reclamacions o un altre comentari que desitgi realitzar a través de les dades de contacte que es faciliten a el principi d’aquestes Condicions (Informació General). A més Euroaliment PAC, SLU disposa de fulls oficials de reclamació a disposició dels consumidors i usuaris, i que aquests poden sol·licitar a Euroaliment PAC, SLU en qualsevol moment, utilitzant les dades de contacte que es faciliten a el principi d’aquestes Condicions (Informació General). Així mateix, si de la relació entre Euroaliment PAC, SLU i l’Usuari emanés una controvèrsia, l’Usuari com a consumidor, pot demanar una solució extrajudicial de controvèrsies, d’acord amb el Reglament UE Nº. 524/2013 de el Parlament Europeu i de Consell, de 21 de maig de 2013, sobre resolució de litigis en línia en matèria de consum.