INFORMACIÓ PRÈVIA

EUROALIMENT PAC, S.L.O., titular del Lloc https://ponshome.es (d’ara endavant, el «Lloc»), és una empresa familiar de llarga tradició especialitzada en la producció, elaboració i comercialització d’oli d’oliva i de vi d’alta qualitat.

EUROALIMENT PAC, S.L.O. posa a la disposició dels usuaris la plataforma inclosa en aquest lloc web a través de la qual, una persona física o jurídica d’ara endavant, Usuari) podrà reservar activitats, excursions, visites guiades i experiències.

Les dades de EUROALIMENT PAC, S.L.O. són les següents:
Denominació Social: EUROALIMENT PROVEÏDOR D’ALIMENTS DE QUALITAT, S.L.O.
CIF / NIF: B25368432
Dades registrals: Registre Mercantil de Lleida de Euroaliment PAC S.L.O Número d’Inscripció Primera nº1, Tom 440, Foli 175, Fulla L-8218, data del 18/04/1996
Domicili Social: Polígon Al-Kanis Nau A, Ctra N-230 Km 11.2 – 25124 Rosselló (Lleida)
Telèfons: 973730525
E-mail: pons.shop@grup-pons.com

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS I ACCÉS AL LLOC WEB

A realitzar la reserva d’activitats, excursions, visites guiades i experiències l’usuari queda vinculat pel
fet d’accedir, veure o utilitzar els materials, continguts o serveis accessibles a través del Lloc web, l’Usuari posa de manifest que comprèn i accepta aquestes Condicions Generals de Contractació, les quals defineixen els drets i obligacions de EUROALIMENT PAC, S.L.O. i l’Usuari per a la contractació dels serveis d’activitats, excursions i visites guiades.

Aquestes són les úniques Condicions Generals de Contractació aplicables a l’ús del Lloc web (sense perjudici que per a determinats serveis podrien existir condicions particulars) i a la contractació dels serveis i substitueixen a qualssevol altres condicions, excepte previ acord i per escrit entre EUROALIMENT PAC, S.L.O. i l’Usuari.

Per a l’accés al Lloc web no es requerirà el registre dels Usuaris. No obstant això, per a poder contractar els serveis oferts per EUROALIMENT PAC, S.L.O., es requerirà que ens faciliti dades personals i l’acceptació d’aquestes condicions abans de formalitzar el pagament corresponent.

OBJECTE DEL LLOC WEB

EUROALIMENT PAC, S.L.O. ha desenvolupat el present Lloc web per a oferir a l’Usuari un servei de reserva d’activitats, excursions, visites guiades i experiències d’ecoturisme, oleoturisme, gastronomia i molt més.

La contractació dels serveis oferts serà duta a terme entre l’Usuari i EUROALIMENT PAC, S.L.O. L’Usuari, en el moment en el qual formalitzi la reserva, establirà una relació contractual directa amb el EUROALIMENT PAC, S.L.O.

RESERVA

Per a poder realitzar les reserves a través del Lloc web, l’Usuari haurà de facilitar les dades personals (nom, cognoms, e-mail i el telèfon), o en el seu cas les dades de la persona en nom es reserva l’activitat amb la finalitat que EUROALIMENT PAC, S.L.O. pugui poder realitzar la reserva sol·licitada per l’Usuari.

En virtut d’aquestes Condicions Generals de Contractació, els Usuaris declaren facilitar dades veraces, exactes, actuals i complets sobre la seva identitat, o en el seu cas sobre la persona en nom de la qual es reserva l’activitat. En aquest sentit, els Usuaris seran responsables de l’exactitud de les dades facilitades a EUROALIMENT PAC, S.L.O. i de qualsevol conseqüència que pogués derivar-se dels errors en la informació proporcionada.

De conformitat amb l’anterior, els Usuaris hauran de notificar de manera immediata a EUROALIMENT PAC, S.L.O. a través del correu electrònic pons.shop@grup-pons.com a través del formulari de contacte qualsevol error, modificació o problema sobre les dades i informació facilitada.

CONDICIONS APLICABLES A LES RESERVES

Les reserves que cada Usuari realitzi a través del Lloc web estan subjectes a les condicions específiques que li siguin aplicable a cada activitat, excursió o visita guiada. L’Usuari podrà trobar aquestes condicions en la fitxa de descripció del Lloc web per a cadascun d’aquests serveis, així com en l’email de confirmació que li enviï EUROALIMENT PAC, S.L.O. una vegada hagi realitzat la reserva.

Condicions generals
En general, la reserva de les activitats, excursions i visites guiades que promociona EUROALIMENT PAC, S.L.O. a través del Lloc web està subjecta a les següents condicions:

Les dates i els horaris de les activitats, excursions i visites guiades publicades en el Lloc web han estat definides i no permeten cap mena de modificació en aquest sentit.

Únicament hi hauria la possibilitat de modificar la data i horari d’una activitat, excursió i visita guiada si l’Usuari contracta un servei privat. Per a reservar una activitat, excursió, visita guiada o experiència de manera privada, si us plau contacti EUROALIMENT PAC, S.L.O. a través del formulari de contacte disponible en el següent enllaç: https://ponshome.es/contacto/
Els usuaris podran modificar les dades de les seves reserves sempre que les condicions de l’activitat, excursió i / o visita guiada li ho permetin. Per a poder realitzar aquesta modificació, l’Usuari haurà de contactar a través del formulari de contacte disponible en https://ponshome.es/contacto/

El temps d’antelació mínima per a cada reserva varia en funció de l’activitat, excursió, visita guiada i / o experiència que es desitgi reservar. Aquest aspecte en concret es pot veure en la fitxa de la pròpia activitat en el Lloc web. EUROALIMENT PAC, S.L.O. l’informa que no és possible reservar una activitat amb una antelació menor a la indicada en la fitxa de l’activitat corresponent.

EUROALIMENT PAC, S.L.O. es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants preses en les activitats, excursions i visites guiades que promociona l’entitat.

Informem que dins del marc de l’activitat en la qual s’inscriu es captaran imatges i poden ser publicades per a fer difusió. Així mateix accepten la promoció, distribució i explotació de les imatges per tot el món mitjançant qualsevol mitjà de comunicació (Internet, publicitat, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir la seva imatge. Autoritza la publicació d’imatges captades dins del marc de l’activitat.

Condicions específiques
El punt de trobada, la data, l’horari, la durada i tota la informació necessària per al gaudi de l’activitat, excursió i / o visita guiada reservada, està detallada en la fitxa de descripció de cada servei/experiència, en el Lloc web, així com en l’email de confirmació que li enviï EUROALIMENT PAC, S.L.O. a l’Usuari una vegada realitzada la reserva.

En l’email de confirmació, a més de facilitar tota la informació del servei reservat, és el justificant de reserva de l’activitat, excursió i / o visita guiada contractada.

És imprescindible que els Usuaris siguin puntuals i es presentin en el punt de trobada a l’hora i data indicada en el justificant, ja que totes les activitats, excursions i visites guiades estan programades per a sortir a una hora determinada i no és possible modificar l’hora d’inici.

La durada de les activitats, excursions i visites guiades publicades en el Lloc web tenen caràcter referencial i podrien sofrir lleugeres variacions en funció del propi desenvolupament del servei, com ara, per exemple, inclemències meteorològiques, problemes de circulació viària, vagues, etc.
EUROALIMENT PAC, S.L.O. l’informa que podrà requerir-li que lliuri el justificant que acredita la reserva de l’activitat prèviament a l’inici d’aquesta, port presentar-la en format paper o digital. Si l’usuari no presenta el justificant de reserva no podrà desenvolupar l’activitat, excursió o visita guiada.

PROCEDIMENT DE RESERVA

Pot navegar en el lloc web fins a trobar el formulari de reserva de l’activitat, excursió i / o visita guiada desitjada. Una vegada localitzada, seguint aquests passos, pot completar la reserva:
Indicar el nombre d’entrades d’adults i nens.
Seleccionar l’horari.
Completar les dades.
Realitzar el pagament en línia.

CONTRACTACIÓ

La contractació de la reserva dels serveis de EUROALIMENT PAC, S.L.O. entendrà formalitzada una vegada que els Usuaris hagin completat i acceptat el formulari de reserva de l’activitat i la mateixa hagi estat confirmada, després d’haver completat correctament el procés de reserva i s’hagi realitzat correctament el pagament d’aquesta.

FORMA DE PAGAMENT, PREU, MONEDA I IMPOSTOS

Els preus seran els indicats per a EUROALIMENT PAC, S.L.O. en el moment de la reserva de l’activitat que hagi triat l’Usuari.

Tots els serveis són de confirmació immediata i es paga al moment de reservar mitjançant:
Targetes de crèdit: Accepta targetes VISA, VISA Electró, 4B i Mastercard. L’import de la comanda es carregarà en la seva targeta, de manera que haurà d’indicar-nos el número, la data de caducitat així com el codi de seguretat CW2 (en el revers de la seva targeta). En el cas que la seva targeta estigui escarizada, se li demanaran els codis de seguretat pertinents.

Aquestes dades no seran guardats o manipulats per nosaltres, sinó seran registrats directament en la passarel·la de pagaments de l’entitat financera corresponent. El càrrec es durà a terme en temps real a través d’aquesta passarel·la de pagament de Redsys. En cas que el càrrec no pugui dur-se a terme finalment (per qualsevol causa), la comanda quedarà anul·lat automàticament.

En general, EUROALIMENT PAC, S.L.O. realitza el cobrament complet a través del Lloc web de l’activitat, excursió i / o visita guiada per l’Usuari.

Aquests preus s’expressen en Euros (€) i incloent els impostos, i l’import total s’indicarà en el moment de la confirmació definitiva de la contractació del servei.

En general, EUROALIMENT PAC, S.L.O. no aplicarà descomptes en la prestació dels seus serveis, tret que així s’estableixi en les condicions de l’activitat, excursió i / o visita guiada que correspongui.

CONFIRMACIÓ I ANUL·LACIÓ DE RESERVES

Després de la contractació de la reserva, els Usuaris rebran un correu electrònic de confirmació on se li confirmarà el cobrament del servei contractat i se li proporcionarà un rebut/acusi de compra dels serveis contractats. L’Usuari haurà de tenir en compte que aquest rebut de compra no equival a l’emissió de la factura corresponent a la contractació dels serveis. L’Usuari podrà sol·licitar la factura, en format paper o electrònic, una vegada hagi formalitzat la seva reserva a través del lloc web al correu electrònic pons.shop@grup-pons.com.

En cas de qualsevol càrrec indegut o fraudulent en la targeta utilitzada per a la compra través d’https://ponshome.es, en el menor termini de temps possible per a EUROALIMENT PAC, S.L.O. pugui realitzar les gestions oportunes.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS

– Visita i tast de vins: amb 48 h d’antelació podrà canviar el dia de l’esdeveniment sense càrrec però no es reemborsarà l’import. En cas de no presentar-se a la visita que tenien reservada perdran el 100% de l’import pagat. L’import de la visita no serà reemborsat encara que es notifiqui amb antelació a 48h del dia de la visita.

– Esdeveniments especials (Jornades de verema, Dia de l’Arbequina, Sopar entre vinyes, Propostes culturals i maridatge,… ): Es retornarà el 50% de l’import per a reserves cancel·lades 3 dies abans de l’esdeveniment, per a reserves cancel·lades amb menys de 3 dies abans de l’esdeveniment es perdrà el 100% de l’import pagat. No s’acceptaran canvis de data.

– Activitats i esdeveniments per a grups i/o empreses. Es retornarà 50% de l’import per a reserves cancel·lades 7 dies abans de l’esdeveniment, per a reserves cancel·lades amb menys de 7 dies abans de l’esdeveniment es perdrà el 100% de l’import pagat.

L’empresa es reserva el dret a cancel·lar o modificar les dates per no arribar a un aforament mínim o per causes de força major.

De conformitat amb l’anterior, i mitjançant l’acceptació de les presents condicions generals de reserva, els usuaris declaren haver llegit i acceptat expressament la present política de cancel·lacions i manifesten estar d’acord amb les condicions de cancel·lació de l’activitat, excursió i/o visita guiada que reservin a través del lloc web.

XEC REGAL

Els Xecs regal, inclou alguna activitat, excursió i/o visita guiada no realitzada.
Disposarà d’un any per a canviar-lo reservant la data i hora desitjada, sempre que aquesta estigui disponible.

El xec regal s’enviarà per correu electrònic en format PDF en un màxim de 48h després de rebre la seva sol·licitud.

La informació inclosa en el xec regal serà la necessària per al gaudi de l’activitat, excursió i / o visita guiada, està detallada en la fitxa de descripció de cada servei/experiència, en el Lloc web, així com en l’email de confirmació que li enviï EUROALIMENT PAC, S.L.O. a l’Usuari una vegada realitzada comprat el xec regal reserva.
Aquest serà enviat per email, que serà és la confirmació, a més de facilitar tota la informació del servei reservat, és el justificant de reserva de l’activitat, excursió i / o visita inclosa en aquest.

CONDUCTA EN EL LLOC WEB

Els Usuaris es comprometen a fer un ús lícit, diligent, honest i correcte de quanta informació o continguts tinguin accés a través del Lloc web, i tot això sota els principis de la bona fe i respectant en tot moment a la legalitat vigent i a les presents condicions Generals de Contractació. En particular, però sense limitació, els Usuaris no deuran:

Registrar-se o comunicar dades que no siguin veritables, exactes, complets i / o actualitzats, ni accedir al Lloc web utilitzant el nom, dades identificatives o el password d’un altre Usuari o suplantar a qualsevol persona o identitat.

Usar el Lloc web amb finalitats fraudulents, o relacionats amb delictes penals o activitats il·lícites de cap mena.

Introduir o difondre virus informàtics que puguin produir alteracions no autoritzades dels continguts o sistemes integrants del Lloc web.

Crear un Perfil o utilitzar el Lloc web per a usar o reutilitzar material il·legal, ofensiu, pornogràfic, abusiu, indecent, difamatori, obscè o amenaçador de cap mena, o que suposi una violació de drets d’autor, marques registrades o confidencialitat, privacitat o qualsevol altre dret, és a dir d’una altra manera injuriós o censurable per a terceres parts.

Descarregar, enviar o distribuir de qualsevol altra forma continguts o aplicacions que puguin vulnerar qualsevol legislació en vigor o que suposin infringir qualsevol dret de qualsevol part.

EUROALIMENT PAC, S.L.O. es reserva el dret a denegar qualsevol intent d’accés al Lloc web o cancel·lar comptes d’usuaris, en els casos en els quals es produeixi una utilització incorrecta del Lloc de conformitat amb el que s’estableix en aquesta clàusula.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

Sense perjudici de la responsabilitat en la reserva d’activitats, excursions i visites guiades a les quals els sigui aplicable el que s’estableix en la Llei General de Consumidors i Usuaris ja manera enunciativa, però no limitatiu, EUROALIMENT PAC, S.L.O. no es fa responsable de les següents circumstàncies:

De les cancel·lacions realitzades fora de termini per part dels Usuaris. EUROALIMENT PAC, S.L.O. no serà responsable en cap concepte de retornar els imports pagats pels seus Usuaris quan aquests no hagin complert amb el termini de cancel·lació previst en la política de cancel·lació.

Dels retards o errors comesos per part dels Usuaris per a arribar al punt de trobada de l’activitat, excursió i/o visita guiada reservat. EUROALIMENT PAC, S.L.O. no assumirà cap responsabilitat si l’Usuari perd l’activitat reservada per falta de puntualitat i/o per no trobar-se en el punt de trobada que correspongui.

Dels casos en els quals l’Usuari no porti el corresponent justificant de reserva imprès en paper i/o descarregat en el seu telèfon mòbil i se li denegui l’accés a l’activitat, excursió i/o visita guiada corresponent.

De les lesions, danys i accidents que pogués sofrir l’Usuari durant el gaudi de l’activitat, excursió i/o visita guiada reservat, així com d’aquelles lesions, danys i accidents soferts per l’Usuari prèviament al servei i que li hagi impedit gaudir d’aquest.

De les condicions meteorològiques en les quals es dugui a terme les activitats, excursions i visites guiades reservades pels Usuaris. En cap concepte EUROALIMENT PAC, S.L.O. serà responsable d’aquestes circumstàncies, per la qual cosa el servei s’entendrà correctament prestat.

Dels casos en els quals les activitats, excursions o visites guiades s’hagin completat respecte a tots els punts d’interès inclosos en aquestes, encara que la durada hagi sofert una lleugera variació per qualsevol factor extern. En aquesta situació, s’entendrà que el servei ha estat correctament prestat.

MODIFICACIONS

EUROALIMENT PAC, S.L.O. es reserva el dret a realitzar tantes modificacions com consideri oportunes en les presents Condicions Generals de Contractació. Aquestes modificacions seran vàlides des de la seva publicació en el Lloc web.

CLÀUSULA DE SALVAGUARDA

Totes les clàusules o extrems d’aquestes Condicions Generals d’Ús han de ser interpretades de manera independent i autònoma, no veient-se afectades la resta de les estipulacions en cas que una d’elles hagi estat declarada nul·la per sentència judicial o resolució arbitral ferma. Se substituirà la clàusula o clàusules afectades per una altra o altres que preservin els efectes perseguits per les Condicions Generals de Contractació.

Llei aplicable i jurisdicció
Aquest lloc està situat i és operador a Espanya. Les presents Condicions Generals de Contractació es regiran per la legislació Espanyola. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents d’Espanya, sense que siguin aplicables els principis sobre conflictes de lleis.

En aquells casos en què el client no tingui la condició de consumidor o usuari, o que tingui domicili fora d’Espanya, se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Lleida, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

Si l’usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc fora d’Espanya, haurà de tenir present que el fa per pròpia iniciativa, i que és responsable del compliment de les lleis pertinents.
El contracte actual entrarà en vigor i tindrà plens efectes des del moment en què es produeixi l’acceptació de l’usuari.

El contracte actual, i, per tant, les condicions generals que incorpora, justament amb els annexos (d’existir), a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar-se i reproduir-se per mitjans electrònics o informàtics habituals.

QUEIXES I RECLAMACIONS
L’Usuari pot fer arribar a EUROALIMENT PAC, S.L.O. les seves queixes, reclamacions o un altre comentari que desitgi realitzar a través de les dades de contacte que es faciliten al principi d’aquestes Condicions (Informació General). A més EUROALIMENT PAC, S.L.O. disposa de fulles oficials de reclamació a la disposició dels consumidors i usuaris, i que aquests poden sol·licitar a EUROALIMENT PAC, S.L.O. en qualsevol moment, utilitzant les dades de contacte que es faciliten al principi d’aquestes Condicions (Informació General). Així mateix, si de la relació entre EUROALIMENT PAC, S.L.O. i l’Usuari emanés una controvèrsia, l’Usuari com a consumidor, pot sol·licitar una solució extrajudicial de controvèrsies, d’acord amb el Reglament UE Núm. 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, sobre resolució de litigis en línia en matèria de consum.