POP A LA GALLEGA

CategoryDifficultyIntermediate
Total Time1 hr

  8 PAX - Temps 60min

Útils: Olla, puntilla, tisores i pinces.



INGREDIENTS

 1 Pop fresc (2kg aprox.)
 1 kg Patata Monalisa
 Sal grossa
 Pebre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Per tal que el pop quedi ben tendre, l’hauríem de congelar durant 24 hores.

2

Descongelem el pop dins una safata durant la nit prèvia a la cocció dins la nevera.

3

Disposem una olla gran al foc plena d’aigua i la portem a ebullició.

4

Quan l’aigua estigui a punt d’ebullició, agafem el pop pel cap amb unes pinces o un ganxo i el submergim tres vegades seguides dins de l’aigua.

5

La quarta vegada que submergim el pop, el deixem dins de l’aigua durant uns 30 minuts aproximadament quan l’aigua comença a bullir una altra vegada.

6

La proporció de temps de cocció va en funció al pes del pop. El càlcul que ens ajuda a determinar-lo és d’una hora per cada 4 kg.

7

Els darrers 15 minuts de cocció afegim les patates senceres i les bullim amb el pop durant 15 minuts.

8

Sabem que el pop és cuit, igual que les patates, quan clavant un escuradents en la part ampla de la pota, aquest s’enfonsa sense resistència a la carn tendra.

9

Un cop cuits el pop i la patata, apaguem el foc i deixem reposar el conjunt durant 15 minuts.

Emplatem:
10

Pelem i tallem les patates calentes. Les posem de base en un plat preferiblement de fusta.

11

Tallem el pop calent a rodelles i el disposem a sobre dels trossos de patata.

12

Salpebrem el conjunt i espolvorarem amb un polsim de pebre vermell (dolç o picant al gust).

13

Amanim el conjunt amb un bon raig d’Oli Pons Selecció familiar Arbequina.

Observacions:
14

Podem substituir el pebre vermell i una part de l’Oli Pons Selecció Familiar Arbequina per l’Oli Pons Infusionat amb
Pebre Vermell que és perfecte per acabar aquest plat.


 

Ingredients

 1 Pop fresc (2kg aprox.)
 1 kg Patata Monalisa
 Sal grossa
 Pebre
Maridem:

Directions

1

Per tal que el pop quedi ben tendre, l’hauríem de congelar durant 24 hores.

2

Descongelem el pop dins una safata durant la nit prèvia a la cocció dins la nevera.

3

Disposem una olla gran al foc plena d’aigua i la portem a ebullició.

4

Quan l’aigua estigui a punt d’ebullició, agafem el pop pel cap amb unes pinces o un ganxo i el submergim tres vegades seguides dins de l’aigua.

5

La quarta vegada que submergim el pop, el deixem dins de l’aigua durant uns 30 minuts aproximadament quan l’aigua comença a bullir una altra vegada.

6

La proporció de temps de cocció va en funció al pes del pop. El càlcul que ens ajuda a determinar-lo és d’una hora per cada 4 kg.

7

Els darrers 15 minuts de cocció afegim les patates senceres i les bullim amb el pop durant 15 minuts.

8

Sabem que el pop és cuit, igual que les patates, quan clavant un escuradents en la part ampla de la pota, aquest s’enfonsa sense resistència a la carn tendra.

9

Un cop cuits el pop i la patata, apaguem el foc i deixem reposar el conjunt durant 15 minuts.

Emplatem:
10

Pelem i tallem les patates calentes. Les posem de base en un plat preferiblement de fusta.

11

Tallem el pop calent a rodelles i el disposem a sobre dels trossos de patata.

12

Salpebrem el conjunt i espolvorarem amb un polsim de pebre vermell (dolç o picant al gust).

13

Amanim el conjunt amb un bon raig d’Oli Pons Selecció familiar Arbequina.

Observacions:
14

Podem substituir el pebre vermell i una part de l’Oli Pons Selecció Familiar Arbequina per l’Oli Pons Infusionat amb
Pebre Vermell que és perfecte per acabar aquest plat.

POP A LA GALLEGA