MUSCLOS A LES TRES PEBRES

CategoryDifficultyBeginner
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins

COMENSALS 2 - Temps 20 mins

Útils: Cassó, punta “ganivet petit”



INGREDIENTES

 500 g Musclos frescos
 15 g 3 pebres ( negra, rosa, blanca)
Maridamos:


ELABORACIÓN

1

Netejar bé els musclos, amb l'ajuda d'una puntilla “ganivet petit” treure el *biso “ pèls del musclo “ cap a la direcció mes estreta per a no matar a l'animal.

2

En una olla introduir 2 cullerades de *AOVE, torrar lleugerament el pebre i introduir els musclos.

3

Tapar l'olla per a incrementar la temperatura i ajudar a que tots els musclos obrin.

Emplatamos:
4

En una plat soper posar els musclos, agregar el suc que han deixat anar al cuinat

5

i per a finalitzar un bon raig del nostre oli de llimona o verd

Observaciones:
6

Es pot introduir en mig de la cocción un vi blanc, pebre roig i fins i tot verduretes.


 

Ingredients

 500 g Musclos frescos
 15 g 3 pebres ( negra, rosa, blanca)
Maridamos:

Directions

1

Netejar bé els musclos, amb l'ajuda d'una puntilla “ganivet petit” treure el *biso “ pèls del musclo “ cap a la direcció mes estreta per a no matar a l'animal.

2

En una olla introduir 2 cullerades de *AOVE, torrar lleugerament el pebre i introduir els musclos.

3

Tapar l'olla per a incrementar la temperatura i ajudar a que tots els musclos obrin.

Emplatamos:
4

En una plat soper posar els musclos, agregar el suc que han deixat anar al cuinat

5

i per a finalitzar un bon raig del nostre oli de llimona o verd

Observaciones:
6

Es pot introduir en mig de la cocción un vi blanc, pebre roig i fins i tot verduretes.

MUSCLOS A LES TRES PEBRES