Si algun dia t’has passejat per la nostra botiga online, hauràs pogut comprovar l’extensa gamma de productes infusionats que tenim. Són perfectes per a la finalització de plats ja que aconsegueixen donar un toc distintiu a qualsevol recepta.
Acostumem a separar-los en dos grans gammes, que es diferencien sobretot per la seva elaboració, la primera són els olis infusionats, amb ingredients macerats en oli, i la segona són els extrets en fred, on l’oli d’oliva i l’oli essencial de les fulles o fruits s’extreuen al mateix temps aconseguint un major aroma.
Olis Infusionats | Olis Premsats en fresc |
All | Safrà |
Alfàbrega | Alfàbrega fresca |
Boletus | Fulla de Figuera |
Bitxo | Fonoll Silvestre |
Llimona | Julivert Fresc |
Orenga | Taronja |
Pebre Vermell Fumat | Mandarina |
Pebre negre | Llimona |
Romaní | |
Tabasco® | |
Tòfona Blanca i Negra |
Olis Infusionats: aquests olis d’oliva verge extra es maceren de manera natural un cop l’oli està produït i s’ha filtrat. S’utilitza un oli d’oliva de collita tardana, d’aquesta forma el gust de l’oli és menys intens i aconseguim que destaqui l’olor i sabor del producte infusionat.
Olis extrets en fred: aquesta gamma d’olis s’elabora acuradament al nostre molí de pedra. Les fulles, brins o fruites són mòltes de la mateixa manera que les olives i es barregen amb la pasta de l’oliva. D’aquesta manera, s’extreu al mateix moment l’oli d’oliva i l’oli essencial de la fulla, bri o cítric, creant un producte totalment natural directament des del nostre molí.
Així que, un cop has conegut els diferents tipus d’elaboració que fem servir, amb quin infusionat et quedes?