Inauguració del Nou Molí de Pons: La biotecnologia com a motor de la qualitat dels olis de PONS.

L’esdeveniment, que ha tingut lloc la tarda nit del divendres 22 de setembre, representa una fita  en la recerca de solucions sostenibles i tecnològicament avançades en la producció de l’oli d’oliva, a través dels darrers avenços en biotecnologia. Un projecte que ve acompanyat de dades que avalen un futur ple de possibilitats i èxit.
Dades:
• Plantacions d’olivera tradicionals: 125 Ha
• Plantacions d’olivera  en superintensiu: 165 Ha (setembre de 2023)
• Futures plantacions 2024-25: 60 Ha
• Varietats: Arbequina, Koroneiki, Lecciana, Arbosana, Coriana.
• Objectiu total de plantació: 500.000 oliveres
• Capacitat del molí: 200 Tn/oliva/dia
• Molins: 3
• Batidores: 8
• Decantadors d’extracció: 2
El nou molí simbolitza el compromís amb la innovació tecnològica, amb garantia de producció de productes de tradició únics i de gran qualitat; un compromís amb el desenvolupament sostenible, social i econòmic i amb un enfortiment del nostre territori.

La inauguració del nou Molí de Pons s’ha dut a terme a les seves instal·lacions de L’Albagés, al sud de Lleida…
Els moments destacats del programa han inclòs discursos de líders de la indústria, un impressionant espectacle tecnològic, música en directe am bel Pep Poblet i un còctel amb productes Pons i Clos Pons.
La presentació i introducció als parlaments ha estat  dirigida pel Sr. Santi Roig, i els oradors, que han inclòs figures destacades com:
• Sr. Ignasi Iglesias – Director Tècnic d’AGROMILORA GRUP.
• Sr. Giorgio MORI – Director General de MORI TEM.
• Sr. Carmel Mòdol – Secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda.
• Sr. Eduard Pons – CEO de Pons.
Han compartit les seves perspectives sobre l’impacte revolucionari del nou molí en la indústria de l’oli d’oliva i el territori de la comarca.
Després dels discursos, els assistents han estat testimonis d’un espectacle tecnològic impressionant que ha posat de manifest la tecnologia avançada implementada en el nou molí. Aquesta posada en escena ha deixat a tots els presents admirats per les innovacions que Pons ha portat a la producció d’oli d’oliva, tant en qualitat com en innovació.
Com a cloenda de l’esdeveniment, els convidats han gaudit d’un còctel que reflecteix l’excel·lència culinària que caracteritza a Pons. Aquest moment ha brindat l’oportunitat d’interactuar i discutir les perspectives emocionants que el nou molí aporta a la indústria.
Per culminar aquest dia històric, els participants han estat conduïts en una visita especial al nou molí, on han pogut apreciar de prop la seva tecnologia d’avantguarda i el seu compromís amb la sostenibilitat.
Aquesta inauguració ha marcat un pas endavant en la tradició d’excel·lència Pons, que es remunta als anys 30, quan van començar a cultivar oliveres d’arbequina. El Molí de Pons representa un compromís continu amb la innovació i la sostenibilitat en la producció d’aliments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *