3 PAX - Temps 20 min.
Útils: Olla, puntilla, bowl, barnilles
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Pelem les gambes deixant sol el cap i la cua.
Bullim les gambes en abundant aigua i sal durant 1 minut i mig.
Refredem les gambes en abundant aigua amb sal i gel.
Reservem les gambes.
Pelem els cogombres i descartem la part central de les llavors.
Tallem la polpa dels cogombres i la poma a quadradets.
Tallem la magrana i traiem les llavors, descartant la part blanca.
Afegim els cogombres, poma i magrana en un bol.
Piquem ben finet amb un ganivet la menta i l’anet frescos i afegim al bol.
Remenem el conjunt de manera que els ingredients quedin ben integrats.
Salpebrem la barreja i amanim amb unes gotes de Pons Vinagre de Poma.
Barregem l’oli cítric de Llimona amb el iogurt, lliguem el conjunt amb unes barnilles i l’afegim al bol.
Afegim la salsa al bol amb la resta d’ingredients i barregem.
Emplatem l’amanida Tzatziki amb les gambes, la fruita dessecada i els fruits secs.
Ingredients
Directions
Pelem les gambes deixant sol el cap i la cua.
Bullim les gambes en abundant aigua i sal durant 1 minut i mig.
Refredem les gambes en abundant aigua amb sal i gel.
Reservem les gambes.
Pelem els cogombres i descartem la part central de les llavors.
Tallem la polpa dels cogombres i la poma a quadradets.
Tallem la magrana i traiem les llavors, descartant la part blanca.
Afegim els cogombres, poma i magrana en un bol.
Piquem ben finet amb un ganivet la menta i l’anet frescos i afegim al bol.
Remenem el conjunt de manera que els ingredients quedin ben integrats.
Salpebrem la barreja i amanim amb unes gotes de Pons Vinagre de Poma.
Barregem l’oli cítric de Llimona amb el iogurt, lliguem el conjunt amb unes barnilles i l’afegim al bol.
Afegim la salsa al bol amb la resta d’ingredients i barregem.
Emplatem l’amanida Tzatziki amb les gambes, la fruita dessecada i els fruits secs.