AMANIDA TZATZIKI DE COGOMBRE AMB GAMBES, FRUITES I MENTA

CategoryDifficultyBeginner
Total Time20 mins

   3 PAX - Temps 20 min.  

Útils: Olla, puntilla, bowl, barnilles

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 2 Cogombres mitjans
 8 Gambes
 1 Poma Granny Smith
 1 Magrana (en temporada)
 50 mg Fruita dessecada i fruits secs (orellanes, nous, etc.)
 2 g Fulles de menta fresca
 2 g Anet fresc
 60 g Iogurt grec
 Sal
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Pelem les gambes deixant sol el cap i la cua.

2

Bullim les gambes en abundant aigua i sal durant 1 minut i mig.

3

Refredem les gambes en abundant aigua amb sal i gel.

4

Reservem les gambes.

5

Pelem els cogombres i descartem la part central de les llavors.

6

Tallem la polpa dels cogombres i la poma a quadradets.

7

Tallem la magrana i traiem les llavors, descartant la part blanca.

8

Afegim els cogombres, poma i magrana en un bol.

9

Piquem ben finet amb un ganivet la menta i l’anet frescos i afegim al bol.

10

Remenem el conjunt de manera que els ingredients quedin ben integrats.

11

Salpebrem la barreja i amanim amb unes gotes de Pons Vinagre de Poma.

12

Barregem l’oli cítric de Llimona amb el iogurt, lliguem el conjunt amb unes barnilles i l’afegim al bol.

13

Afegim la salsa al bol amb la resta d’ingredients i barregem.

14

Emplatem l’amanida Tzatziki amb les gambes, la fruita dessecada i els fruits secs.


 

Ingredients

 2 Cogombres mitjans
 8 Gambes
 1 Poma Granny Smith
 1 Magrana (en temporada)
 50 mg Fruita dessecada i fruits secs (orellanes, nous, etc.)
 2 g Fulles de menta fresca
 2 g Anet fresc
 60 g Iogurt grec
 Sal
Maridem:

Directions

1

Pelem les gambes deixant sol el cap i la cua.

2

Bullim les gambes en abundant aigua i sal durant 1 minut i mig.

3

Refredem les gambes en abundant aigua amb sal i gel.

4

Reservem les gambes.

5

Pelem els cogombres i descartem la part central de les llavors.

6

Tallem la polpa dels cogombres i la poma a quadradets.

7

Tallem la magrana i traiem les llavors, descartant la part blanca.

8

Afegim els cogombres, poma i magrana en un bol.

9

Piquem ben finet amb un ganivet la menta i l’anet frescos i afegim al bol.

10

Remenem el conjunt de manera que els ingredients quedin ben integrats.

11

Salpebrem la barreja i amanim amb unes gotes de Pons Vinagre de Poma.

12

Barregem l’oli cítric de Llimona amb el iogurt, lliguem el conjunt amb unes barnilles i l’afegim al bol.

13

Afegim la salsa al bol amb la resta d’ingredients i barregem.

14

Emplatem l’amanida Tzatziki amb les gambes, la fruita dessecada i els fruits secs.

Notes

AMANIDA TZATZIKI DE COGOMBRE AMB GAMBES, FRUITES I MENTA