3 PAX - Temps 20 min.
Útils: Olla, puntilla, bowl, barnilles
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
2 Cogombres mitjans
8 Gambes
1 Poma Granny Smith
1 Magrana (en temporada)
50 mg Fruita dessecada i fruits secs (orellanes, nous, etc.)
2 g Fulles de menta fresca
2 g Anet fresc
60 g Iogurt grec
Sal
Maridem:
ELABORACIÓ
1Pelem les gambes deixant sol el cap i la cua.
2Bullim les gambes en abundant aigua i sal durant 1 minut i mig.
3Refredem les gambes en abundant aigua amb sal i gel.
5Pelem els cogombres i descartem la part central de les llavors.
6Tallem la polpa dels cogombres i la poma a quadradets.
7Tallem la magrana i traiem les llavors, descartant la part blanca.
8Afegim els cogombres, poma i magrana en un bol.
9Piquem ben finet amb un ganivet la menta i l’anet frescos i afegim al bol.
10 Remenem el conjunt de manera que els ingredients quedin ben integrats.
11Salpebrem la barreja i amanim amb unes gotes de Pons Vinagre de Poma.
12Barregem l’oli cítric de Llimona amb el iogurt, lliguem el conjunt amb unes barnilles i l’afegim al bol.
13Afegim la salsa al bol amb la resta d’ingredients i barregem.
14Emplatem l’amanida Tzatziki amb les gambes, la fruita dessecada i els fruits secs.
Ingredients
2 Cogombres mitjans
8 Gambes
1 Poma Granny Smith
1 Magrana (en temporada)
50 mg Fruita dessecada i fruits secs (orellanes, nous, etc.)
2 g Fulles de menta fresca
2 g Anet fresc
60 g Iogurt grec
Sal
Maridem:
Directions
1Pelem les gambes deixant sol el cap i la cua.
2Bullim les gambes en abundant aigua i sal durant 1 minut i mig.
3Refredem les gambes en abundant aigua amb sal i gel.
5Pelem els cogombres i descartem la part central de les llavors.
6Tallem la polpa dels cogombres i la poma a quadradets.
7Tallem la magrana i traiem les llavors, descartant la part blanca.
8Afegim els cogombres, poma i magrana en un bol.
9Piquem ben finet amb un ganivet la menta i l’anet frescos i afegim al bol.
10 Remenem el conjunt de manera que els ingredients quedin ben integrats.
11Salpebrem la barreja i amanim amb unes gotes de Pons Vinagre de Poma.
12Barregem l’oli cítric de Llimona amb el iogurt, lliguem el conjunt amb unes barnilles i l’afegim al bol.
13Afegim la salsa al bol amb la resta d’ingredients i barregem.
14Emplatem l’amanida Tzatziki amb les gambes, la fruita dessecada i els fruits secs.
AMANIDA TZATZIKI DE COGOMBRE AMB GAMBES, FRUITES I MENTA