Oli d’oliva sense filtrar, descobreix el nostre procés que allarga la durabilitat mantenint tot el seu sabor

Molts consumidors esperen l’època de collita de l’oliva per poder gaudir de l’oli d’oliva verge extra sense filtrar. Aquest oli tan característic té les mateixes qualitats organolèptiques que l’oli filtrat però amb un sabor més intens, lleugerament picant i un aspecte de major densitat.

L’oli sense filtrar té, tanmateix, un problema de durabilitat, ja que les impureses i humitat presents en l’oli d’oliva verge extra sense filtrar poden produir fermentació, el que causa un deteriorament en la qualitat del producte.

Per poder gaudir d’un oli sense filtrar però que aquesta humitat no malmeti el producte, els nostres olis passen per un procés de neteja amb paper alimentari.

El nostre Reserva Arbequina Primera Collita és un bon exemple d’aquest procés, que manté el producte en perfectes condicions mantenint el sabor i textura de l’oli sense filtrar

Aquest procés consisteix en que l’oli d’oliva passa a través del paper de cel·lulosa, quedant tant les impureses més grans com la humitat en el paper, permetent que l’oli d’oliva tingui major durabilitat.

Actualment, els nostres olis passen per aquest procés ràpidament després de ser produïts, evitant al màxim el contacte amb humitat i impureses i garantint una qualitat estable per més temps.

Aquest oli manté la mateixa densitat i aspecte que un oli sense filtrar però amb una data de consum preferent més llarga, ja que els nivells d’humitat s’han reduït i l’oxidació no es produirà de manera tan prematura.