Es molt probable que l’oli d’oliva verge extra no sigui un ingredient que s’anomeni gaire quan parlem de gelats. Tot i així, pot ser el nostre aliat per donar un toc de complexitat i cremositat als vostres postres.
L’oli d’oliva verge extra es ric en vitamines, polifenols i àcid oleic, a més, la seva textura viscosa ens ajuda a donar més cremositat i estructura als gelats.
Gelats i oli d’oliva, com combinar-los?
A continuació us donem algunes propostes per jugar amb els sabors dels nostres olis d’oliva, tant els de primera collita com els premsats en fresc, i combinar-los amb els gelats que més us agradin:
- Gelat de xocolata amb oli PONS Edició Oli Verd i un polsim de sal,
- Gelat de nata amb oli PONS Verge Extra amb Fulla de Figuera, amb la opció de decorar-lo amb nous pel damunt.
- Gelat de vainilla amb oli PONS Verge Extra Cítric amb Taronja, emulant el “Valencià”, un postre típic de gelat de vainilla amb suc de taronja.
Que vagi de gust!