Reserva de la família, l’arbequina més personal

Avui us volem presentar un clàssic de PONS, la seva gamma d’olis reserva de la família. Elaborats en el nostre molí de pedra, aquests olis 100% varietat arbequina son un clar exemple de tradició i d’una llarga experiència en la elaboració d’oli d’oliva verge extra.

En aquest moment de la collita, l’oli resultant de l’extracció en el molí de pedra anirà en el PONS Reserva Arbequina Collita Primerenca, un oli brillant i d’un color més verd a causa del seu alt contingut de clorofil·la.


Durant aquests dies el molí està molturant olives que encara estan verdes o iniciant el verol i no contenen la quantitat de materia grassa característica de la seva maduració.

A més, gaudeix d’unes característiques particulars que determinen les seves propietats organolèptiques, presentant un equilibri perfecte entre picant, dolç i amarga, amb un aroma més intens i major fruitat. El secret del seu intens sabor és degut al fet que el contingut en oli de les olives de collita primerenca és fins a un 15% menor que les que es recol·lecten en un punt màxim de maduració, el qual totes les seves propietats nutricionals i de sabor queden concentrades.

Completen la gamma de Reserva de la Família l’arbequina clàssic, amb olives madures recollides entre Novembre i Desembre i l’arbequina orgànic certificat per l’organisme CCPAE.