MADUIXES AMB “ACETO BALSAMICO DI MODENA”

Categoria Dificultat Principiant
Temps Total20 mins

   15 PAX - Temps 20 min.  

Útils: Bol, puntilla, colador

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 1 kg Maduixes de temporada netes
 150 g Sucre ros
Opcional
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Netejar les maduixes tallant els brots de fulles verdes i rentar-les sota un
bon raig d’aigua freda.

2

Deixar escórrer 5 minuts les maduixes en un colador.

3

Disposar les maduixes en un bol.

4

Afegir el sucre ros i remenar el conjunt per distribuir bé.

5

Afegir el Pons Vinagre Balsàmic o el Pons Nonno Vinagre Balsàmic i remenar el conjunt.

6

Disposar el bol a nevera i remenar un parell o tres de vegades durant el seu procés de maceració.

7

El temps ideal de maceració són tres hores, tot i que es poden menjar d’un dia per l’altre (la textura estarà més tova).

8

En emplatar, distribuir bé les maduixes amb el seu suc de maceració en copes o bols per postres.

9

Amanir al darrer moment amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.

Observacions:
10

Durant el temps de maceració les maduixes trauran el seu suc i aquest es barrejarà amb el sucre i el vinagre. Qualsevol dels olis Pons Cítrics són aptes per amanir aquesta recepta, igual que el Pons Fresh Crushed amb Gingebre.


 

Ingredients

 1 kg Maduixes de temporada netes
 150 g Sucre ros
Opcional
Maridem:

Directions

1

Netejar les maduixes tallant els brots de fulles verdes i rentar-les sota un
bon raig d’aigua freda.

2

Deixar escórrer 5 minuts les maduixes en un colador.

3

Disposar les maduixes en un bol.

4

Afegir el sucre ros i remenar el conjunt per distribuir bé.

5

Afegir el Pons Vinagre Balsàmic o el Pons Nonno Vinagre Balsàmic i remenar el conjunt.

6

Disposar el bol a nevera i remenar un parell o tres de vegades durant el seu procés de maceració.

7

El temps ideal de maceració són tres hores, tot i que es poden menjar d’un dia per l’altre (la textura estarà més tova).

8

En emplatar, distribuir bé les maduixes amb el seu suc de maceració en copes o bols per postres.

9

Amanir al darrer moment amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.

Observacions:
10

Durant el temps de maceració les maduixes trauran el seu suc i aquest es barrejarà amb el sucre i el vinagre. Qualsevol dels olis Pons Cítrics són aptes per amanir aquesta recepta, igual que el Pons Fresh Crushed amb Gingebre.

MADUIXES AMB “ACETO BALSAMICO DI MODENA”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat