Primum Oleum, el verge extra més preuat de PONS

La joia de la corona de la familia, l’oli d’oliva verge extra Primum Oleum, està elaborat peça a peça amb l’oli varietat Arbequina de primera collita de major qualitat.

Aquest oli d’oliva de qualitat superior està elaborat al nostre molí de pedra de l’Albagès, combinant el mètode més tradicional com es la premsada de les olives amb molí de pedra amb l’extracció de l’oli amb mitjançant centrifugació en dos fases.

Un verge extra que et transporta als primers dies de collita, quan l’aroma de les olives premsades envaeixen tot l’espai del nostre molí, i els primers raigs d’oli apareixen, fragants i deliciosos.

Envasem individualment cada Primum Oleum amb tota la cura i amor que aquest gran oli necessita. Per tal de protegir-lo de la llum solar l’encaixem en l’estoig i li afegim un dosificador perquè sigui molt més pràctic d’utilitzar un cop obert.

Si estàs pensant en fer un regal a algú especial aquest Nadal, el Primum Oleum es una opció perfecta que combina l’elegància amb la practicitat d’un bon oli d’oliva.