MADUIXES AMB “ACETO BALSAMICO DI MODENA”

CategoryDifficultyBeginner
Total Time20 mins

   15 PAX - Temps 20 min.  

Útils: Bol, puntilla, colador

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 1 kg Maduixes de temporada netes
 150 g Sucre ros
Opcional
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Netejar les maduixes tallant els brots de fulles verdes i rentar-les sota un
bon raig d’aigua freda.

2

Deixar escórrer 5 minuts les maduixes en un colador.

3

Disposar les maduixes en un bol.

4

Afegir el sucre ros i remenar el conjunt per distribuir bé.

5

Afegir el Pons Vinagre Balsàmic o el Pons Nonno Vinagre Balsàmic i remenar el conjunt.

6

Disposar el bol a nevera i remenar un parell o tres de vegades durant el seu procés de maceració.

7

El temps ideal de maceració són tres hores, tot i que es poden menjar d’un dia per l’altre (la textura estarà més tova).

8

En emplatar, distribuir bé les maduixes amb el seu suc de maceració en copes o bols per postres.

9

Amanir al darrer moment amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.

Observacions:
10

Durant el temps de maceració les maduixes trauran el seu suc i aquest es barrejarà amb el sucre i el vinagre. Qualsevol dels olis Pons Cítrics són aptes per amanir aquesta recepta, igual que el Pons Fresh Crushed amb Gingebre.


 

Ingredients

 1 kg Maduixes de temporada netes
 150 g Sucre ros
Opcional
Maridem:

Directions

1

Netejar les maduixes tallant els brots de fulles verdes i rentar-les sota un
bon raig d’aigua freda.

2

Deixar escórrer 5 minuts les maduixes en un colador.

3

Disposar les maduixes en un bol.

4

Afegir el sucre ros i remenar el conjunt per distribuir bé.

5

Afegir el Pons Vinagre Balsàmic o el Pons Nonno Vinagre Balsàmic i remenar el conjunt.

6

Disposar el bol a nevera i remenar un parell o tres de vegades durant el seu procés de maceració.

7

El temps ideal de maceració són tres hores, tot i que es poden menjar d’un dia per l’altre (la textura estarà més tova).

8

En emplatar, distribuir bé les maduixes amb el seu suc de maceració en copes o bols per postres.

9

Amanir al darrer moment amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.

Observacions:
10

Durant el temps de maceració les maduixes trauran el seu suc i aquest es barrejarà amb el sucre i el vinagre. Qualsevol dels olis Pons Cítrics són aptes per amanir aquesta recepta, igual que el Pons Fresh Crushed amb Gingebre.

Notes

MADUIXES AMB “ACETO BALSAMICO DI MODENA”