Pons Inicia la Collita i Molturació d’Olis 2024

Avui, Pons, la nostra empresa familiar de quarta generació especialitzada en la producció d’olis d’oliva premium, es complau a anunciar l’inici de la collita d’olives de 2024. Aquest any, la temporada comença amb la varietat Lecciana, les olives de la qual, de collita primerenca, són reconegudes per la seva fragància i intensitat excepcionals.

Aquest 18 de setembre, Pons obre les portes del seu molí, marcant una data rècord a nivell global que subratlla el compromís de l’empresa amb l’obtenció d’olis extremadament frescos, procedents d’olives verdes. “Som dels primers a iniciar la recol·lecció, reafirmant el nostre lideratge en el mercat global i la nostra dedicació als olis ecològics i de la més alta qualitat”, afirma Eduard Pons, CEO de l’empresa.

La collita, que s’allargarà fins a mitjans de novembre, no només inclourà la varietat Lecciana, sinó que també abastarà olis de les varietats Arbequina, Koroneiki i l’exclusiu oli del “Jardí Varietal de Pons”. Els primers olis de Lecciana estaran disponibles als principals punts de venda a partir de mitjans d’octubre sota la marca Janiroc de Pons.

A més, les condicions climàtiques d’aquesta campanya han estat especialment favorables, permetent la producció d’olis d’oliva verge extra ecològics d’un vibrant color verd. Aquests olis no només destaquen per la seva baixa acidesa, inferior al 0,1%, sinó també pel seu excepcional rendiment, inferior al 10%. Els podem considerar com autèntic nèctar d’oliva.

Amb gairebé un segle d’experiència, Pons continua el seu llegat d’excel·lència i sostenibilitat, combinant tradició i innovació per oferir productes d’una qualitat inigualable. “Cada gota del nostre oli reflecteix l’esperit de Pons, des del camp fins a la taula dels nostres consumidors arreu del món”, conclou Eduard Pons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *