PONS Food Festival 2024: Una Celebració de l’Excel·lència dels Sabors de Les Garrigues

L’Albagés, 29 de juny de 2024 – L’emblemàtica finca Clos Pons va esdevenir el dissabte passat l’escenari d’una experiència temàtica del Far West, acollint el Festival Gastronòmic PONS 2024. Conjugant majestuositat entre oliveres i vinyes, la finca va reunir més de cinc-centes persones en una vetllada que destacava per la fusió d’alta gastronomia, entreteniment de qualitat i vistes panoràmiques espectaculars.

El festival va obrir-se amb vols en helicòpter sobre les vastes plantacions de la finca, oferint als assistents una perspectiva aèrea inigualable del patrimoni natural i cultural de Clos Pons a Les Garrigues. Aquesta experiència única va permetre als participants gaudir d’un paisatge singular, apreciant la bellesa del territori des de l’aire.

Amb una ambientació inspirada en el Far West, el festival va presentar una oferta gastronòmica que maridava els exquisits olis i vins de PONS amb plats inspirats en l’època dels pioners americans. Delícies com costelles fumades acabades de fer, assortiment de formatges i pernil, crispetes amb tòfona i cotó dolç de fira van ser part d’una experiència culinària memorable.

El marc idíl·lic de Clos Pons, amb el seu impressionant celler i molí, va proporcionar l’escenari perfecte per a la vetllada. Els assistents van gaudir de maridatges únics, on els vins elegants i els olis amb caràcter van convergir harmònicament, creant sabors que van captivar tots els paladars presents.

L’ambient es va enriquir amb una varietat d’activitats lúdiques i espectacles en viu, mantenint l’entreteniment constant fins el capvespre. La música en viu va afegir un toc festiu, complementant a la perfecció l’atmosfera màgica d’una nit sota una lluna imponent que va harmonitzar als assistents amb les paraules del director Eduard Pons, qui va destacar el poder màgic i fèrtil de la naturalesa d’aquesta terra i el compromis del llegat per la excelencia.

Eduard Pons parla als assistents al PONS FOOD FESTIVAL.

Aquest estiu, l’essència de la terra, la gastronomia exquisida, la música envoltant, i el compromís de la Família Pons amb el seu territori i projecte, s’han unit per celebrar l’excel·lència d’una regió que continua posicionant-se com a líder mundial en la producció d’aliments de qualitat.

Us esperem al juny de 2026 per continuar aquesta tradició d’excel·lència i sabor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *