4 PAX - Temps 15min
Útils: Sandvitxera, fusta de tall, puntilla, ratllador/laminador.
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Tallem els espàrrecs a làmines fines.
Salpebrem els espàrrecs (no cal molta sal, ja que el pernil Ibèric aporta suficient gust).
Saltegem els espàrrecs en una sâuté a foc mitjà amb oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina uns 2 minuts fins que quedin al dente (cuits però cruixents).
Distribuïm a sobre de 4 llesques de pa de llavors; el Jabugo, el formatge Emmental, les làmines d’espàrrecs bladers i la tòfona ratllada o laminada.
Amanim amb oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra i tanquem l’entrepà amb l’altra llesca.
Preescalfem la sandvitxera a foc mitjà/alt.
Untem els sandvitxos amb unes gotes d’oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina.
Disposem els sandvitxos a la sandvitxera i la tanquem pressionant la tapa (també ho podem coure en una graella o planxa antiadherent).
Deixem coure els sandvitxos fins que quedin daurats (entre 2 i 3 minuts aproximadament).
Servim calent.
Ingredients
Directions
Tallem els espàrrecs a làmines fines.
Salpebrem els espàrrecs (no cal molta sal, ja que el pernil Ibèric aporta suficient gust).
Saltegem els espàrrecs en una sâuté a foc mitjà amb oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina uns 2 minuts fins que quedin al dente (cuits però cruixents).
Distribuïm a sobre de 4 llesques de pa de llavors; el Jabugo, el formatge Emmental, les làmines d’espàrrecs bladers i la tòfona ratllada o laminada.
Amanim amb oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra i tanquem l’entrepà amb l’altra llesca.
Preescalfem la sandvitxera a foc mitjà/alt.
Untem els sandvitxos amb unes gotes d’oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina.
Disposem els sandvitxos a la sandvitxera i la tanquem pressionant la tapa (també ho podem coure en una graella o planxa antiadherent).
Deixem coure els sandvitxos fins que quedin daurats (entre 2 i 3 minuts aproximadament).
Servim calent.