SANDVITX D’EMMENTAL, JABUGO, ESPÀRRECS I TÒFONA

CategoryDifficultyBeginner
Prep Time12 mins

  4 PAX - Temps 15min

Útils: Sandvitxera, fusta de tall, puntilla, ratllador/laminador.

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 8 Llesques de pa de llavors (240g totals aprox)
 60 g Pernil Ibèric Jabugo laminats
 60 g Formatge Emmental laminat o ratllat
 60 g Espàrrecs bladers nets (sols la part tendra)
 12 g Tòfona fresca
 Sal
 Pebre negre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Tallem els espàrrecs a làmines fines.

2

Salpebrem els espàrrecs (no cal molta sal, ja que el pernil Ibèric aporta suficient gust).

3

Saltegem els espàrrecs en una sâuté a foc mitjà amb oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina uns 2 minuts fins que quedin al dente (cuits però cruixents).

4

Distribuïm a sobre de 4 llesques de pa de llavors; el Jabugo, el formatge Emmental, les làmines d’espàrrecs bladers i la tòfona ratllada o laminada.

5

Amanim amb oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra i tanquem l’entrepà amb l’altra llesca.

6

Preescalfem la sandvitxera a foc mitjà/alt.

7

Untem els sandvitxos amb unes gotes d’oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina.

8

Disposem els sandvitxos a la sandvitxera i la tanquem pressionant la tapa (també ho podem coure en una graella o planxa antiadherent).

9

Deixem coure els sandvitxos fins que quedin daurats (entre 2 i 3 minuts aproximadament).

10

Servim calent.


 

Ingredients

 8 Llesques de pa de llavors (240g totals aprox)
 60 g Pernil Ibèric Jabugo laminats
 60 g Formatge Emmental laminat o ratllat
 60 g Espàrrecs bladers nets (sols la part tendra)
 12 g Tòfona fresca
 Sal
 Pebre negre
Maridem:

Directions

1

Tallem els espàrrecs a làmines fines.

2

Salpebrem els espàrrecs (no cal molta sal, ja que el pernil Ibèric aporta suficient gust).

3

Saltegem els espàrrecs en una sâuté a foc mitjà amb oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina uns 2 minuts fins que quedin al dente (cuits però cruixents).

4

Distribuïm a sobre de 4 llesques de pa de llavors; el Jabugo, el formatge Emmental, les làmines d’espàrrecs bladers i la tòfona ratllada o laminada.

5

Amanim amb oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra i tanquem l’entrepà amb l’altra llesca.

6

Preescalfem la sandvitxera a foc mitjà/alt.

7

Untem els sandvitxos amb unes gotes d’oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina.

8

Disposem els sandvitxos a la sandvitxera i la tanquem pressionant la tapa (també ho podem coure en una graella o planxa antiadherent).

9

Deixem coure els sandvitxos fins que quedin daurats (entre 2 i 3 minuts aproximadament).

10

Servim calent.

SANDVITX D’EMMENTAL, JABUGO, ESPÀRRECS I TÒFONA