ORELLETES AMB OLI CÍTRIC DE MANDARINA

CategoryDifficultyBeginner
Total Time1 hr 30 mins

   15 PAX - Temps 90 min.  

Útils: Bol, corró, paella parisien, barnilles i cullerot de fusta

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 500 g Farina
 4 Ous
 150 g Sucre
 5 g Sal
 10 g Anís sec
 3 g Matafaluga
Maridem:


ELABORACIÓ

1

En un bol batem els ous.

2

Afegim 40 ml. d’oli Pons Selección Familiar OOVE Arbequina.

3

Seguim batent amb les barnilles i afegim el sucre, la sal, l’anís i la matafaluga.

4

Afegim a poc a poc la farina mentre remenem amb un cullerot.

5

Quan la massa comença a espessir podem pastar amb les mans.

6

Seguim treballant la massa amb les mans fins que sigui espessa. Ho sabem quan agafant-la amb les mans no se’ns queda enganxada als dits.

7

Deixem reposar la massa en un lloc fresc i sec, tapada amb un drap.

8

Un cop reposada fem boles d’uns 40 g.

9

Estirem les boles ben fines amb un corró empolsinat amb farina.

10

Les orelletes de 40 gr ens faran un diàmetre d’uns 20 cm i una amplada d’1 mm.

11

Preparem l’oli de fregir Pons Selección Familiar OOVE Arbequina a 180ºC.

12

Submergim les orelletes crues i donem la volta amb una escumadora de forat ample.

13

Quan la massa s’enrosseix i queda cruixent, retirem de l’oli.

14

Disposem l’orelleta sobre un paper absorbent.

15

Empolvorem immediatament amb sucre per ambdues cares.

16

Un cop fredes a temperatura ambient, amanim les orelletes amb un bon raig d’oli Pons Cítric amb Mandarina.

Observacions
17

Antigament les orelletes s’estiraven a sobre un drap en el genoll de qui les elaborava.


 

Ingredients

 500 g Farina
 4 Ous
 150 g Sucre
 5 g Sal
 10 g Anís sec
 3 g Matafaluga
Maridem:

Directions

1

En un bol batem els ous.

2

Afegim 40 ml. d’oli Pons Selección Familiar OOVE Arbequina.

3

Seguim batent amb les barnilles i afegim el sucre, la sal, l’anís i la matafaluga.

4

Afegim a poc a poc la farina mentre remenem amb un cullerot.

5

Quan la massa comença a espessir podem pastar amb les mans.

6

Seguim treballant la massa amb les mans fins que sigui espessa. Ho sabem quan agafant-la amb les mans no se’ns queda enganxada als dits.

7

Deixem reposar la massa en un lloc fresc i sec, tapada amb un drap.

8

Un cop reposada fem boles d’uns 40 g.

9

Estirem les boles ben fines amb un corró empolsinat amb farina.

10

Les orelletes de 40 gr ens faran un diàmetre d’uns 20 cm i una amplada d’1 mm.

11

Preparem l’oli de fregir Pons Selección Familiar OOVE Arbequina a 180ºC.

12

Submergim les orelletes crues i donem la volta amb una escumadora de forat ample.

13

Quan la massa s’enrosseix i queda cruixent, retirem de l’oli.

14

Disposem l’orelleta sobre un paper absorbent.

15

Empolvorem immediatament amb sucre per ambdues cares.

16

Un cop fredes a temperatura ambient, amanim les orelletes amb un bon raig d’oli Pons Cítric amb Mandarina.

Observacions
17

Antigament les orelletes s’estiraven a sobre un drap en el genoll de qui les elaborava.

Notes

ORELLETES AMB OLI CÍTRIC DE MANDARINA

2 comentaris de “ORELLETES AMB OLI CÍTRIC DE MANDARINA

Els comentaris estan tancats.