5 PAX - Temps 40m
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Submergim els ossos en aigua freda durant dues hores a la nevera per tal que quedin blancs
Sequem els ossos i els salpebrem. Disposem en una safata de forn amb el tall cap amunt
Amanim amb un rajolí d'Oli VE Sel Familiar Arbequina Pons i afegim al forn preescalfat a 175/180ºC a la part mitja.
Mentre els ossos rosteixen, netegem i confitem el shimehi en l'oli d'all amb un polsim de sal i pebre en una paella a foc mig durant 10 minuts i reservem
Ara ens toca netejar i fregir les ortiguetes amb compte.
Les passem a sota de l'aixeta amb aigua freda remenant constantment per treure terra i/o impureses (trocets d'alga...) amb uns guants per no urticar-nos
Preescalfem l'oli d'oliva a 180ºC
Escorrem bé les ortiguetes, les enfarinem i les fregim fins que pugin surant a la superfície de l'oli i estiguin ben cruixents externament. No cal salar ja que tenen un gust yodat intens.
A sobre d'un plat disposem el moll de l'òs rostit. Podem estabilitzar sobre sal.
A sobre del moll posem els shimehis i amanim amb l'oli de tòfona.
Acabem amb les ortiguetes ben cruixents
Ingredients
Directions
Submergim els ossos en aigua freda durant dues hores a la nevera per tal que quedin blancs
Sequem els ossos i els salpebrem. Disposem en una safata de forn amb el tall cap amunt
Amanim amb un rajolí d'Oli VE Sel Familiar Arbequina Pons i afegim al forn preescalfat a 175/180ºC a la part mitja.
Mentre els ossos rosteixen, netegem i confitem el shimehi en l'oli d'all amb un polsim de sal i pebre en una paella a foc mig durant 10 minuts i reservem
Ara ens toca netejar i fregir les ortiguetes amb compte.
Les passem a sota de l'aixeta amb aigua freda remenant constantment per treure terra i/o impureses (trocets d'alga...) amb uns guants per no urticar-nos
Preescalfem l'oli d'oliva a 180ºC
Escorrem bé les ortiguetes, les enfarinem i les fregim fins que pugin surant a la superfície de l'oli i estiguin ben cruixents externament. No cal salar ja que tenen un gust yodat intens.
A sobre d'un plat disposem el moll de l'òs rostit. Podem estabilitzar sobre sal.
A sobre del moll posem els shimehis i amanim amb l'oli de tòfona.
Acabem amb les ortiguetes ben cruixents