Skip to content
Pons HomePons Home
  • Català Català
    • Català Català
    • Español Español
    • English English
  • SHOP
  • Productes
    • OLI D’OLIVA
      • Oli d’Oliva Verge Extra
      • Oli d’Oliva Verge Extra Infusionat
      • JANIROC
      • PONS Nova Collita 2024
    • Vinagre
      • Vinagre Agredolç
      • Vinagre Balsàmic
      • Vinagre Jerez
    • Vins i Caves
      • Vi Blanc
      • Vi Negre
      • Vi Col·lecció
      • Cava
      • Vermut
    • El Rebost
      • Safrà
      • Pebre Vermell
      • Escames de Pebre Vermell
  • Receptes
  • AGROTURISME
  • Qui som
  • Blog
  • Contacte
  • Area professionals
    • Professionals
    • Distribuidors
  • Català Català
    • Català Català
    • Español Español
    • English English

TURBOT A LA BRASA AMB VERDURES

07
ag.

El turbot a la graella és un plat típic del nord d’Espanya, a la brasa és la millor manera de consumir la carn d’aquest peix.

Continuar llegint →

MUSCLOS A LES TRES PEBRES

01
ag.

Amb molt poc tens un plat de marisc deliciós.

Continuar llegint →

POP A LA GALLEGA

01
set.

POP A LA GALLEGA

Continuar llegint →

ESPECIAL NADAL – OU, PATATA, GAROTA I SAFRÀ

28
des.

ESPECIAL NADAL – OU, PATATA, GAROTA I SAFRÀ

Continuar llegint →

SALMÓ MARINAT

09
set.

SALMÓ MARINAT

Continuar llegint →
2 Comentaris

PASTA FRESCA AMB CLOÏSES “AL AGLIO E PEPERONCINO”

04
ag.

PASTA FRESCA AMB CLOÏSES «AL AGLIO E PEPERONCINO»

Continuar llegint →

MENESTRA VERDA AMB LLUÇ AL VAPOR

19
juny

MENESTRA VERDA AMB LLUÇ AL VAPOR

Continuar llegint →
2 Comentaris

REMENAT D’ESPÀRRECS I LLAGOSTINS

04
juny

REMENAT D’ESPÀRRECS I LLAGOSTINS

Continuar llegint →

LLOBARRO EN PAPILLOTA

28
maig

LLOBARRO EN PAPILLOTA

Continuar llegint →

CASSOLETA DE CALAMARSONS AMB CEBA CONFITADA

15
maig

CASSOLETA DE CALAMARSONS AMB CEBA CONFITADA

Continuar llegint →
  • 1
  • 2
Últims articles Blog
  • Desbrotar en Viticultura: La Clau per a la Qualitat del Vi
  • JANIROC LECCIANA 2025, PREMIAT COM “IL MAGNIFICO” A FLORÈNCIA
  • Èxit Internacional per a PONS amb JANIROC: Arrasa amb Sis Guardons en el Prestigiós MONOCULTIVAR OLIVE OIL TOP 2025
  • La Poda a Clos Pons: Clau per a l’Equilibri del Vinyer i la Qualitat del Vi
  • Eduard Pons es despedeix del Dakar 2025 per una fissura al xassís del seu Taurus T3 Max.
Últimes Receptes
TURBOT A LA BRASA AMB VERDURES
PA AMB XOCOLATA , OLI I SAL
MUSCLOS A LES TRES PEBRES
POP A LA GALLEGA
COCA D’ALBERCOCS AMB ROMANÍ I FORMATGE DE CABRA
Search

Informació
—

  • Condicions generals de contractació
  • Avís legal i política de privacitat
  • Política de Cookies

Contacta'ns
—

PONS
Crta. LV-7011 km. 4,5
L’Albagés (Lleida) 25155
973 730 525

[email protected]
Copyright 2025 © PONS
  • SHOP
  • Productes
    • OLI D’OLIVA
      • Oli d’Oliva Verge Extra
      • Oli d’Oliva Verge Extra Infusionat
      • JANIROC
      • PONS Nova Collita 2024
    • Vinagre
      • Vinagre Agredolç
      • Vinagre Balsàmic
      • Vinagre Jerez
    • Vins i Caves
      • Vi Blanc
      • Vi Negre
      • Vi Col·lecció
      • Cava
      • Vermut
    • El Rebost
      • Safrà
      • Pebre Vermell
      • Escames de Pebre Vermell
  • Receptes
  • AGROTURISME
  • Qui som
  • Blog
  • Contacte
  • Area professionals
    • Professionals
    • Distribuidors