Prepara’t per l’estiu amb el Vermut Clos Pons

Al celler Clos Pons, donem la benvinguda al estiu 2021 amb una novetat ben refrescant, el Vermut Clos Pons.

Elaborat amb Garnatxa Negra amb criança en bóta de roure, aquest elegant i complexe vermut Clos Pons no et deixarà indiferent. En ell hem volgut aportar tot el que el nostre territori de Lleida ens dóna. La seva clau està en la maceració de forma natural de la nostra garnatxa de finca amb botànics autòctons de la zona, com ho son el fonoll, el safrà, la fulla d’olivera, el romer, la fulla d’arboç i molts més.

Amb tot això hem aconseguit un vermut negre elaborat en base de vi amb tot el caràcter de Lleida.

Aquest vermut ha estat desenvolupat durant aquest últim any, fent un estudi minuciós sobre la botànica més característica de la nostra zona i realitzant combinacions per escollir la que millor pot funcionar. De forma que hem creat des de zero un vermut amb tocs de fusta i herbes de bosc balsàmiques.

Deixant de banda la seva part botànica tant característica, una de les coses que teniem clar des d’un inici era que volíem donar textura a aquest vermut. D’aquí que ens vam plantejar fer servir la Garnatxa negra com a base per elaborar-lo, aconseguint un vermut de color robí amb tocs cítrics, aromàtic i molt elegant.

No tenim cap mena de dubte que serà un aperitiu perfecte per qualsevol reunió amb amics així com també per completar les nostres visites de migdia al celler. Un vermut que es serveix en copa, amb gel i una tallada de taronja. Tot un vermut elaborat al celler Clos Pons i amb tot el ADN de Lleida i de la nostra garnatxa.