PONS & TABASCO®, el saber fer de dues empreses unides en un producte

La marca PONS i la marca TABASCO® fa anys que treballen juntes per tal d’oferir aquest producte únic que barreja l’elegant sabor de l’oli d’oliva PONS amb l’espècia del condiment TABASCO®.

Les olives arbequines de collita tardana formen la delicada base d’aquest oli, el sabor elegant i dolç es combina amb el condiment tradicional de pebrots vermells de McIlhenny Company, conegut des del 1868 pel seu sabor picant i la seva qualitat inimitable.

El procés d’infusió de dos mesos que es duu a terme a la fàbrica de PONS intensifica el sabor de l’oliva, mentre que el condiment TABASCO® confereix a l’oli un nivell de picant subtil però notable.

Aquest condiment, ideal per pizzes, pasta, tàrtars i un llarg etcètera, serà el nostre aliat a l’hora de donar sabor als nostres plats d’una manera molt saludable ja que la seva base és oli d’oliva verge extra, amb tots els seus ja coneguts beneficis, combinat amb les propietats antioxidants i anticancerígenes de la capsaicina, provinent del chile picant amb el que s’elabora el TABASCO®.