Pintura i vi en CLOS PONS, artistes en la naturalesa

Comencem la jornada amb una projecció on se’ns va narrar la història del Celler, seguidament gaudim de noves tècniques pictòriques totes relacionades amb el vi.
Una activitat per a compartir i per a gaudir amb amics, amb família o solos, moments per a assaborir un bon vi Alges 2016, i pintar utilitzant el mateix vi.
Enmig de la naturalesa, envoltat de vinyes i oliveres, on els assistents, més aviat els artistes, van gaudir d’un esdeveniment on no es necessitava saber dibuixar, però si que era imprescindible voler passar una bona estona, i sembla que l’aconseguim, només cal veure les imatges, parlen per si soles.
Els assistents van gaudir tant del “durant” com del “resultat”, que va quedar plasmat en les seves obres, i en una màgica interacció de grup, contents pel tast del Gran va venir Alges 2016, per la bellesa de l’espai, pel tracte rebut i per la dinàmica de tota l’activitat, l’esdeveniment es va completar amb la visita al Celler i amb el tast altres vins de Clos Pons.
En definitiva, passem un matí diferent i amb moltes ganes de tornar, aquestes paraules són les que s’escoltaven en marxar els assistents, i jo contenta d’haver-ho gaudit amb ells.
Marta Va esgarrapar Cortès, Artista – Pintura amb Vi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *