Format Màgnum en vins, per què elegir-lo?

Molts ens pregunten que té el format 1,5L que el fa diferent del habitual 750ml. Es un envàs que se’n fabriquen menys ampolles i al ser un embotellat especial, el seu cost es una mica més elevat que dues ampolles, però cada vegada els Màgnum estan sent més apreciats pel consumidor.

A continuació us donem les principals raons perquè aquest format pot ser el més indicat quan escollim un vi:

  • El principal avantatge es que es tracta d’un envàs més gran amb un coll similar a l’ampolla 750ml, per tant l’exposició al oxigen es menor en el Màgnum, d’aquesta manera aconseguim que el vi tingui una durada superior i evolucioni de manera més lenta, un fet òptim pels vins de criança i guarda.
  • Si som més de 4 començals ens assegurem que tots estem bevent el mateix vi amb un Màgnum. Factors externs al vi com els canvis de temperatura poden fer que el sabor variï, i podria passar que la segona ampolla que obrim del format 750ml tingués un gust diferent.
  • Cal dir també que els vins que embotellem en format Màgnum també son els de millor qualitat.
  • Es el format ideal per regalar, es tracta d’un format especial que es presenta amb un estoig, segur que sorprendreu a qui li regaleu un Màgnum durant aquestes dates.  

Del 27 al 29 de Novembre trobareu els nostres vins i caves en format Màgnum amb un descompte especial BLACK WEEKEND.