Per a 4 persones
Útils: Olla, Sâuté, Puntilla/ fusta de tallar, Ratllador/laminador
Veure recepta amb PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Afegim els espagueti en una olla amb força aigua bullent amb
un polsim generós de sal i un raig d’oli Pons Selección Familiar
OOVE Arbequina.
Bullim el conjunt el temps que indica el fabricant (en funció si és
seca, fresca...).
Escórrer i reservar els espagueti sense refredar en aigua.*
Disposem la ceba brounoisse i el bacó a tires fines en una sâuté amb un raig d’oli Selecció Familiar Arbequina Pons. El foc ha d’estar mig/baix.
Afegim la nata culinària i deixar bullir durant 3 minuts. Tastar; rectificar
de sal i pebre.
Incorporem els espagueti a la salsa remenant el conjunt per tal d’integrar
els ingredients.
Apaguem el foc i, immediatament afegim al conjunt un rovell d’ou cru i
remenem fins que la salsa quedi cremosa. (És molt important fer aquesta
operació amb el foc apagat per tal que el rovell no qualli per l’ebullició i
faci grumolls a la salsa).
Emplatem els espagueti.
Ratllem el formatge Parmesà a sobre de la pasta.
Ratllem la tòfona fresca a sobre del conjunt.
Amanim el plat amb un raig d’oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra.
*Per mantenir el gust de la pasta mai s’ha de refredar en aigua. Per refredar-los, estirar un cop escorreguts en una superficie plana i, amanir-los amb un raig d’Oli Selecció Familiar Arbequina Pons per tal que no s’enganxin entre ells.
Ingredients
Directions
Afegim els espagueti en una olla amb força aigua bullent amb
un polsim generós de sal i un raig d’oli Pons Selección Familiar
OOVE Arbequina.
Bullim el conjunt el temps que indica el fabricant (en funció si és
seca, fresca...).
Escórrer i reservar els espagueti sense refredar en aigua.*
Disposem la ceba brounoisse i el bacó a tires fines en una sâuté amb un raig d’oli Selecció Familiar Arbequina Pons. El foc ha d’estar mig/baix.
Afegim la nata culinària i deixar bullir durant 3 minuts. Tastar; rectificar
de sal i pebre.
Incorporem els espagueti a la salsa remenant el conjunt per tal d’integrar
els ingredients.
Apaguem el foc i, immediatament afegim al conjunt un rovell d’ou cru i
remenem fins que la salsa quedi cremosa. (És molt important fer aquesta
operació amb el foc apagat per tal que el rovell no qualli per l’ebullició i
faci grumolls a la salsa).
Emplatem els espagueti.
Ratllem el formatge Parmesà a sobre de la pasta.
Ratllem la tòfona fresca a sobre del conjunt.
Amanim el plat amb un raig d’oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra.
*Per mantenir el gust de la pasta mai s’ha de refredar en aigua. Per refredar-los, estirar un cop escorreguts en una superficie plana i, amanir-los amb un raig d’Oli Selecció Familiar Arbequina Pons per tal que no s’enganxin entre ells.