4 PAX - Tiemps 50 mins
Útils: Graella, pinces graella, ganivet, safata forn.
INGREDIENTES
ELABORACIÓN
El primer pas per començar, és netejar bé el turbot, netejar bé la pell i els intestins, amb l'ajuda d'un ganivet obrim el lateral i buidar-lo.
Amanir bé les verdures, amb el nostre oli d'oliva, i salpebrar bé, en el cas de l'albergínia amb l'ajuda d'una forquilla punxar-les perquè la calor penetri millor.
Amb la brasa ven viva i la graella roent, anar col·locant la verdura.
Una vegada llesta la verdura, col·locar en una safata de forn, tapar perquè acabi el seu cuinat i així tant en l'albergínia com el pebrot costarà menys de treure la pell.
Amb una brasa a una temperatura elevada , introduir el turbot amb l'ajuda de la graella i anar pintant amb un pinzell molt subtilment.
Salpebrar al gust i anar mantenint un control constant al gust i anar mantenint un control constant.
Una vegada el turbot tingui un color torrat per tots dos costats, treure de la graella, si surt amb facilitat, és senyal d'un perfecte cuinat.
En un plat gran o font, posarem les verdures en un costat.
Seguidament presentarem el turbot en el centre i amanirem amb 4 gotes del nostre vinagre chardonnay i un bon raig del nostre AOVE
Si es desitja, amb l'ajuda del ganivet es pot fer un tall al mig del turbot perquè la calor s'introdueixi lleugerament i el cuinat sigui mes optim,
Ingredients
Directions
El primer pas per començar, és netejar bé el turbot, netejar bé la pell i els intestins, amb l'ajuda d'un ganivet obrim el lateral i buidar-lo.
Amanir bé les verdures, amb el nostre oli d'oliva, i salpebrar bé, en el cas de l'albergínia amb l'ajuda d'una forquilla punxar-les perquè la calor penetri millor.
Amb la brasa ven viva i la graella roent, anar col·locant la verdura.
Una vegada llesta la verdura, col·locar en una safata de forn, tapar perquè acabi el seu cuinat i així tant en l'albergínia com el pebrot costarà menys de treure la pell.
Amb una brasa a una temperatura elevada , introduir el turbot amb l'ajuda de la graella i anar pintant amb un pinzell molt subtilment.
Salpebrar al gust i anar mantenint un control constant al gust i anar mantenint un control constant.
Una vegada el turbot tingui un color torrat per tots dos costats, treure de la graella, si surt amb facilitat, és senyal d'un perfecte cuinat.
En un plat gran o font, posarem les verdures en un costat.
Seguidament presentarem el turbot en el centre i amanirem amb 4 gotes del nostre vinagre chardonnay i un bon raig del nostre AOVE
Si es desitja, amb l'ajuda del ganivet es pot fer un tall al mig del turbot perquè la calor s'introdueixi lleugerament i el cuinat sigui mes optim,