TURBOT A LA BRASA AMB VERDURES

Category, DifficultyIntermediate
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins

 4 PAX - Tiemps 50 mins

Útils: Graella, pinces graella, ganivet, safata forn.



INGREDIENTES

 2 kg Turbot (2 Turbots)
 100 g Espàrrecs bladers
 80 g Albergínia
 400 g Cabdells 
 250 g Tomàquets
 150 g Pebrot vermell
 6 g Pebre verd
Maridamos:


ELABORACIÓN

1

El primer pas per començar, és netejar bé el turbot, netejar bé la pell i els intestins, amb l'ajuda d'un ganivet obrim el lateral i buidar-lo.

2

Amanir bé les verdures, amb el nostre oli d'oliva, i salpebrar bé, en el cas de l'albergínia amb l'ajuda d'una forquilla punxar-les perquè la calor penetri millor.

3

Amb la brasa ven viva i la graella roent, anar col·locant la verdura.

4

Una vegada llesta la verdura, col·locar en una safata de forn, tapar perquè acabi el seu cuinat i així tant en l'albergínia com el pebrot costarà menys de treure la pell.

5

Amb una brasa a una temperatura elevada , introduir el turbot amb l'ajuda de la graella i anar pintant amb un pinzell molt subtilment.

6

Salpebrar al gust i anar mantenint un control constant al gust i anar mantenint un control constant.

7

Una vegada el turbot tingui un color torrat per tots dos costats, treure de la graella, si surt amb facilitat, és senyal d'un perfecte cuinat.

Emplatamos:
8

En un plat gran o font, posarem les verdures en un costat.

9

Seguidament presentarem el turbot en el centre i amanirem amb 4 gotes del nostre vinagre chardonnay i un bon raig del nostre AOVE

Observaciones:
10

Si es desitja, amb l'ajuda del ganivet es pot fer un tall al mig del turbot perquè la calor s'introdueixi lleugerament i el cuinat sigui mes optim,


 

Ingredients

 2 kg Turbot (2 Turbots)
 100 g Espàrrecs bladers
 80 g Albergínia
 400 g Cabdells 
 250 g Tomàquets
 150 g Pebrot vermell
 6 g Pebre verd
Maridamos:

Directions

1

El primer pas per començar, és netejar bé el turbot, netejar bé la pell i els intestins, amb l'ajuda d'un ganivet obrim el lateral i buidar-lo.

2

Amanir bé les verdures, amb el nostre oli d'oliva, i salpebrar bé, en el cas de l'albergínia amb l'ajuda d'una forquilla punxar-les perquè la calor penetri millor.

3

Amb la brasa ven viva i la graella roent, anar col·locant la verdura.

4

Una vegada llesta la verdura, col·locar en una safata de forn, tapar perquè acabi el seu cuinat i així tant en l'albergínia com el pebrot costarà menys de treure la pell.

5

Amb una brasa a una temperatura elevada , introduir el turbot amb l'ajuda de la graella i anar pintant amb un pinzell molt subtilment.

6

Salpebrar al gust i anar mantenint un control constant al gust i anar mantenint un control constant.

7

Una vegada el turbot tingui un color torrat per tots dos costats, treure de la graella, si surt amb facilitat, és senyal d'un perfecte cuinat.

Emplatamos:
8

En un plat gran o font, posarem les verdures en un costat.

9

Seguidament presentarem el turbot en el centre i amanirem amb 4 gotes del nostre vinagre chardonnay i un bon raig del nostre AOVE

Observaciones:
10

Si es desitja, amb l'ajuda del ganivet es pot fer un tall al mig del turbot perquè la calor s'introdueixi lleugerament i el cuinat sigui mes optim,

Notes

TURBOT A LA BRASA AMB VERDURES