COMENSALS 2 - Temps 20 mins
Útils: Cassó, punta “ganivet petit”
INGREDIENTES
ELABORACIÓN
Netejar bé els musclos, amb l'ajuda d'una puntilla “ganivet petit” treure el *biso “ pèls del musclo “ cap a la direcció mes estreta per a no matar a l'animal.
En una olla introduir 2 cullerades de *AOVE, torrar lleugerament el pebre i introduir els musclos.
Tapar l'olla per a incrementar la temperatura i ajudar a que tots els musclos obrin.
En una plat soper posar els musclos, agregar el suc que han deixat anar al cuinat
i per a finalitzar un bon raig del nostre oli de llimona o verd
Es pot introduir en mig de la cocción un vi blanc, pebre roig i fins i tot verduretes.
Ingredients
Directions
Netejar bé els musclos, amb l'ajuda d'una puntilla “ganivet petit” treure el *biso “ pèls del musclo “ cap a la direcció mes estreta per a no matar a l'animal.
En una olla introduir 2 cullerades de *AOVE, torrar lleugerament el pebre i introduir els musclos.
Tapar l'olla per a incrementar la temperatura i ajudar a que tots els musclos obrin.
En una plat soper posar els musclos, agregar el suc que han deixat anar al cuinat
i per a finalitzar un bon raig del nostre oli de llimona o verd
Es pot introduir en mig de la cocción un vi blanc, pebre roig i fins i tot verduretes.