CategoryPostresDifficultyIntermediate
10 PAX - Temps 40 min.
Útils: Robot batedor, puntilla, motlle, forn
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
125 g Compota de poma
4 Ous
250 g Farina
130 g Sucre integral de canya
1 Cullerada sopera de sucre integral de canya
Iogurt grec
3 Poma golden
Impulsor
Maridem:
ELABORACIÓ
1Batre els ous i el sucre fins que doblin el seu volum.
2Afegir la compota de poma i dues cullerades de iogurt grec.
3Incorporar la farina tamisada junt amb l’impulsor i afegir l’oli progressivament.
4Pelar la poma i tallar-la al gust. Disposar-la al fons del motlle amb una cullerada de sucre integral de canya.
5Afegir la massa crua del pa de pessic al motlle omplint les 3/4 parts.
6Disposar al forn a 180ºC durant 25 minuts.
7Amanir amb unes gotes d’oli Pons Cítric (llimona, taronja o mandarina).
Observacions:
8*Per a la compota: Tallar la poma sense pelar a quarts, posarla en un bol tapat amb 3 voltes de film al microones durant 15 minuts. Deixar refredari turbinar el conjunt al vas triturador. Colar la compota en un colador fi.
Ingredients
125 g Compota de poma
4 Ous
250 g Farina
130 g Sucre integral de canya
1 Cullerada sopera de sucre integral de canya
Iogurt grec
3 Poma golden
Impulsor
Maridem:
Directions
1Batre els ous i el sucre fins que doblin el seu volum.
2Afegir la compota de poma i dues cullerades de iogurt grec.
3Incorporar la farina tamisada junt amb l’impulsor i afegir l’oli progressivament.
4Pelar la poma i tallar-la al gust. Disposar-la al fons del motlle amb una cullerada de sucre integral de canya.
5Afegir la massa crua del pa de pessic al motlle omplint les 3/4 parts.
6Disposar al forn a 180ºC durant 25 minuts.
7Amanir amb unes gotes d’oli Pons Cítric (llimona, taronja o mandarina).
Observacions:
8*Per a la compota: Tallar la poma sense pelar a quarts, posarla en un bol tapat amb 3 voltes de film al microones durant 15 minuts. Deixar refredari turbinar el conjunt al vas triturador. Colar la compota en un colador fi.