PA DE PESSIC DE POMA

CategoryDifficultyIntermediate
Total Time40 mins

   10 PAX - Temps 40 min.  

Útils: Robot batedor, puntilla, motlle, forn

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 125 g Compota de poma
 4 Ous
 250 g Farina
 130 g Sucre integral de canya
 1 Cullerada sopera de sucre integral de canya
 Iogurt grec
 3 Poma golden
 Impulsor
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Batre els ous i el sucre fins que doblin el seu volum.

2

Afegir la compota de poma i dues cullerades de iogurt grec.

3

Incorporar la farina tamisada junt amb l’impulsor i afegir l’oli progressivament.

4

Pelar la poma i tallar-la al gust. Disposar-la al fons del motlle amb una cullerada de sucre integral de canya.

5

Afegir la massa crua del pa de pessic al motlle omplint les 3/4 parts.

6

Disposar al forn a 180ºC durant 25 minuts.

7

Amanir amb unes gotes d’oli Pons Cítric (llimona, taronja o mandarina).

Observacions:
8

*Per a la compota: Tallar la poma sense pelar a quarts, posarla en un bol tapat amb 3 voltes de film al microones durant 15 minuts. Deixar refredari turbinar el conjunt al vas triturador. Colar la compota en un colador fi.


 

Ingredients

 125 g Compota de poma
 4 Ous
 250 g Farina
 130 g Sucre integral de canya
 1 Cullerada sopera de sucre integral de canya
 Iogurt grec
 3 Poma golden
 Impulsor
Maridem:

Directions

1

Batre els ous i el sucre fins que doblin el seu volum.

2

Afegir la compota de poma i dues cullerades de iogurt grec.

3

Incorporar la farina tamisada junt amb l’impulsor i afegir l’oli progressivament.

4

Pelar la poma i tallar-la al gust. Disposar-la al fons del motlle amb una cullerada de sucre integral de canya.

5

Afegir la massa crua del pa de pessic al motlle omplint les 3/4 parts.

6

Disposar al forn a 180ºC durant 25 minuts.

7

Amanir amb unes gotes d’oli Pons Cítric (llimona, taronja o mandarina).

Observacions:
8

*Per a la compota: Tallar la poma sense pelar a quarts, posarla en un bol tapat amb 3 voltes de film al microones durant 15 minuts. Deixar refredari turbinar el conjunt al vas triturador. Colar la compota en un colador fi.

PA DE PESSIC DE POMA