Oli d’Oliva Verge Extra Orgànic, ric en nutrients, respectuós amb el medi ambient

Descobrim les qualitats nutricionals i ambientals que ens aporta el nostre OOVE Orgànic, un oli elaborat a partir d’olives d’agricultura ecològica, sanes i en el seu punt òptim de maduració.

Podem definir l’agricultura ecològica com un sistema de producció agrària que es caracteritza per nodrir-se únicament dels recursos naturals dels quals disposa, i la fi dels quals és l’obtenció de productes totalment orgànics.

  • Procés natural: el cultiu d’aquest oli segueix un procés de poc conreu i allunyat d’elements externs, això fa que aquest producte conservi la seva composició primària. Els productes ecològics maduren i acumulen nutrients en forma natural. És suc d’oliva cent per cent i per tant conserva totes les qualitats pròpies d’aquest fruit.
  • Sabor pur: en conservar intactes totes les propietats del fruit, aporta una major intensitat en el seu sabor aromàtic.
  • Beneficiós pel nostre organisme: està lliure de pesticides i altres productes químics, agents nocius pel nostre organisme.
  • Respectuós l’entorn: el cultiu ecològic de l’oliva, com el de qualsevol altre producte ecològic, segueix uns procediments d’aprofitament dels recursos naturals, per la qual cosa es produeix el mínim impacte ambiental, mantenint així l’equilibri al nostre entorn natural.
  • Traçabilitat garantida: la producció de qualsevol aliment compta amb una traçabilitat, però si a més afegim els rigorosos controls que sosté l’agricultura ecològica, ens trobem davant un producte de traçabilitat garantida.
  • Qualitat certificada: el logotip que trobes en l’etiqueta és el que garanteix que el producte que compra és ecològic.

S’evita l’ús de productes sintètics, com pesticides, herbicides i fertilitzants artificials, aconseguint d’aquesta forma obtenir productes orgànics, totalment naturals, a la vegada que es conserva la fertilitat de la terra i es respecta el medi ambient. Tot això de manera sostenible i equilibrada.

A part del nostre Oli Orgànic de Selecció Familiar, també pots trobar a la nostra botiga el nostre Orgànic Arbequina Reserva, elaborat amb olives Arbequines la nostra finca certificada de cultiu ecològic i mòltes al nostre molí de l’Albagés.

Selecció Familiar Orgànic 500 Ml
Reserva Arbequina Orgànic 500 Ml