Fes de la teva visita a CLOS PONS una estada sostenible. Ara disposem de carregadors elèctrics

Pots visitar-nos sense preocupar-te de l’estat de la teva bateria o de calcular on és el punt de càrrega més pròxim a CLOS PONS. Un pas més cap a un entorn sostenible i de cura del nostre hàbitat.

EL PONS FOOD FESTIVAL no sols va ser un esdeveniment gastronòmic amb maridatges i fusió gastronòmica d’olis i vins de PONS, va servir per a inaugurar el que és el primer, però no serà l’únic, carregador de cotxes elèctrics de Clos Pons. Una aposta per la sostenibilitat i cura del nostre entorn que tant ens dóna i ofereix, cuidant d’ell cuidem de tots nosaltres.

Puntualitzar que implementem electricitat generada a partir de fonts renovables, com la solar.

 El punt de càrrega permet carregar simultàniament dos vehicles, mantenint un ritme de càrrega d’11 Kw/h per carregador.

Amb aquesta estació de càrrega s’habilita la instal·lació d’infraestructures de recàrrega elèctrica en una ubicació com és CLOS PONS, enmig d’un entorn natural, on l’amor a la terra i el culte als sentits s’eleva entre vinyes i oliveres .

Preus i condicions: 2 hores de càrrega 8 € *iva inclòs, si es vol carregar més, l’augment del preu seria en proporció al tiquet bàsic, per a clients que comprin tiquets  més de 60 € la recàrrega serà gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *