El Mas, el nostre punt de trobada

Avui us apropem al Mas!

Aquesta construcció de finals del segle XIX remodelada l’any 2003 ha estat durant els últims anys el punt de partida de les visites que hem tingut dels nostres clients d’arreu del món.

Entre les seves parets han passat més de 10.000 persones que ens han visitat al llarg d’aquests últims anys.

En els seus inicis, aquest mas constava d’una planta baixa amb estable per guardar els animals i un segon pis amb cambres i una bona llar de foc per fer-hi estada durant l’epoca de la recol·lecció de l’oliva, que durava des de mitjans de Novembre fins passat el Gener. Antigament, en tota aquesta regió, hi havia molts masos que tenien aquesta funció per tal d’evitar desplaçaments que en alguns casos duraven hores.

D’uns anys ençà, aquest mas es va remodelar per tal d’acollir les visites que els nostres clients ens fan cada any durant l’època de la recol·lecció de l’oliva a les nostres finques. Vam convertir la segona planta en una acollidora sala per reunir-nos entorn d’una taula per agafar forces abans de viure tot el procés de la recol·lecció de la oliva i l’extracció de l’oli en primera persona.

Aquest 2020, degut a la situació que estem vivint arreu del món, la gran majoria de visites que teniem programades s’han hagut de cancelar i, per tant, recordem amb una mica de malenconia els moments que hem viscut en aquest punt de la nostra finca i desitgem amb moltes ganes recuperar-los ben aviat!