TARONJA AMB MEL I GINGEBRE

CategoryDifficultyBeginner
Total Time30 mins

   4 PAX - Temps 30 min.  

Útils: Fusta de tall, puntilla

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 4 Taronges Navelina
 40 ml Mel o 4 trocets de bresca
 Ratlladura de gingebre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Pelar les taronges “al viu”* de forma que sols es vegi la polpa.

2

Extreure els gallons nets de la taronja.

3

Disposar els gallons al plat i esprémer a sobre la resta del centre de la taronja que ens ha quedat d’extreure els gallons, afegir el gingebre ratllat damunt dels gallons de la taronja.

4

Amanir la taronja amb la mel. En cas de tenir la bresca (en comptes de la mel) la disposem a sobre dels gallons i deixem reposar durant 20 minuts.

5

Al moment de servir, amanim el conjunt amb un bon raig de PONS Oli verd i unes gotes de Vinagre de Poma PONS

Observacions:
6

*Els cítrics tenen una pell rugosa externa i entre aquesta i la polpa es troba l’albedo, que ofereix un sabor amarg. Pelar “al viu” és pelar el cítric retirant tota la pell, fins i tot el septe (la fina membrana que envolta cada galló del cítric).


 

Ingredients

 4 Taronges Navelina
 40 ml Mel o 4 trocets de bresca
 Ratlladura de gingebre
Maridem:

Directions

1

Pelar les taronges “al viu”* de forma que sols es vegi la polpa.

2

Extreure els gallons nets de la taronja.

3

Disposar els gallons al plat i esprémer a sobre la resta del centre de la taronja que ens ha quedat d’extreure els gallons, afegir el gingebre ratllat damunt dels gallons de la taronja.

4

Amanir la taronja amb la mel. En cas de tenir la bresca (en comptes de la mel) la disposem a sobre dels gallons i deixem reposar durant 20 minuts.

5

Al moment de servir, amanim el conjunt amb un bon raig de PONS Oli verd i unes gotes de Vinagre de Poma PONS

Observacions:
6

*Els cítrics tenen una pell rugosa externa i entre aquesta i la polpa es troba l’albedo, que ofereix un sabor amarg. Pelar “al viu” és pelar el cítric retirant tota la pell, fins i tot el septe (la fina membrana que envolta cada galló del cítric).

TARONJA AMB MEL I GINGEBRE