4 PAX - Temps 20 min.
Útils: Thermomix© o túrmix, colador xinés, puntilla, fusta de tall
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Tallem el pa a daus i el disposem en un recipient.
Tallem els tomàquets madurs a daus grossos i els afegim al recipient del pa.
Afegim la sal, la meitat dels olis, el vinagre i remenem el conjunt.
Deixem reposar la preparació un parell d’hores a la nevera.
Turbinem el conjunt amb el Túrmix fins que quedi una emulsió ben fina.
Mentre turbinem la recepta, afegim progressivament la resta de l’oli Pons Reserva per tal que vagi emulsionant el conjunt.
Un cop el salmorejo adquireix una textura ben fina i un color ataronjat resultat de l’emulsió amb l’oli, passem el conjunt pel colador xinès.
Cal que el Salmorejo hagi reposat en nevera per tal que el servim fresc.
L’oli Pons Infusionat amb All, aporta un subtil i suficient aroma a la recepta. En cas que es vulgui també es pot afegir mitja dent d’all. Tradicionalment el Salmorejo se serveix acompanyat amb ou dur i pernil Ibèric d’aglà tallat a daus petits.
Ingredients
Directions
Tallem el pa a daus i el disposem en un recipient.
Tallem els tomàquets madurs a daus grossos i els afegim al recipient del pa.
Afegim la sal, la meitat dels olis, el vinagre i remenem el conjunt.
Deixem reposar la preparació un parell d’hores a la nevera.
Turbinem el conjunt amb el Túrmix fins que quedi una emulsió ben fina.
Mentre turbinem la recepta, afegim progressivament la resta de l’oli Pons Reserva per tal que vagi emulsionant el conjunt.
Un cop el salmorejo adquireix una textura ben fina i un color ataronjat resultat de l’emulsió amb l’oli, passem el conjunt pel colador xinès.
Cal que el Salmorejo hagi reposat en nevera per tal que el servim fresc.
L’oli Pons Infusionat amb All, aporta un subtil i suficient aroma a la recepta. En cas que es vulgui també es pot afegir mitja dent d’all. Tradicionalment el Salmorejo se serveix acompanyat amb ou dur i pernil Ibèric d’aglà tallat a daus petits.