LLUÇ AL ORIO AMB PATATA PANADERA

CategoryDifficultyBeginner
Total Time45 mins

   4 PAX - Temps 45m 

Útils: Forn i safata de forn, Cassó, Puntilla

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 800 g Lluç desespinat (o 1,1 kg amb espina)
 4 g Patates pelades mitjanes (500 grs)
 2 Cebes mitjanes (200 gr)
 4 Dents d’all
 100 Vi blanc
 Sal
 Pebre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Tallar el lluç en 4 racions (supremes sense espina o tranxes amb espina).

2

Tallar les patates a rodelles, la ceba en juliana i salpebrar.

3

Disposar les patates i la ceba en una safata al forn a 180ºC amb el Vi Blanc Sisquella i 5 ml de Pons Selección Familiar Arbequina durant 40 min aprox (tapar amb paper de plata en cas que es torri massa).

4

Quan la patata panadera amb ceba està cuita, daurada i seca, afegim el lluç salpebrat amb la pell cap a sota i el deixem entre 8 i 10 min més al forn.

Salsa Orio:
5

Disposem Pons Selección Familiar Arbequina junt amb els alls laminats a foc baix.

6

Quan els alls comencin a agafar color, afegim el Pons Vinagre de vermouth i inmediatament apaguem el foc i tapem el cassó. Deixem que evapori el vinagre.

Acabat del plat:
7

Un cop cuit el lluç al forn, l’amanim amb la salsa Orio i un raig de Pons Infusionat amb bitxo.

Observaciones:
8

Cal tindre molt control en el moment d’abocar el vinagre a l’oli amb els alls, ja que es produeixen esquitxades. Cal tindre preparada la tapa i/o els guants anticremades.


 

Ingredients

 800 g Lluç desespinat (o 1,1 kg amb espina)
 4 g Patates pelades mitjanes (500 grs)
 2 Cebes mitjanes (200 gr)
 4 Dents d’all
 100 Vi blanc
 Sal
 Pebre
Maridem:

Directions

1

Tallar el lluç en 4 racions (supremes sense espina o tranxes amb espina).

2

Tallar les patates a rodelles, la ceba en juliana i salpebrar.

3

Disposar les patates i la ceba en una safata al forn a 180ºC amb el Vi Blanc Sisquella i 5 ml de Pons Selección Familiar Arbequina durant 40 min aprox (tapar amb paper de plata en cas que es torri massa).

4

Quan la patata panadera amb ceba està cuita, daurada i seca, afegim el lluç salpebrat amb la pell cap a sota i el deixem entre 8 i 10 min més al forn.

Salsa Orio:
5

Disposem Pons Selección Familiar Arbequina junt amb els alls laminats a foc baix.

6

Quan els alls comencin a agafar color, afegim el Pons Vinagre de vermouth i inmediatament apaguem el foc i tapem el cassó. Deixem que evapori el vinagre.

Acabat del plat:
7

Un cop cuit el lluç al forn, l’amanim amb la salsa Orio i un raig de Pons Infusionat amb bitxo.

Observaciones:
8

Cal tindre molt control en el moment d’abocar el vinagre a l’oli amb els alls, ja que es produeixen esquitxades. Cal tindre preparada la tapa i/o els guants anticremades.

LLUÇ AL ORIO AMB PATATA PANADERA