CategoryPeixDifficultyBeginner
4 PAX - Temps 45m
Útils: Forn i safata de forn, Cassó, Puntilla
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
800 g Lluç desespinat (o 1,1 kg amb espina)
4 g Patates pelades mitjanes (500 grs)
2 Cebes mitjanes (200 gr)
4 Dents d’all
100 Vi blanc
Sal
Pebre
Maridem:
ELABORACIÓ
1Tallar el lluç en 4 racions (supremes sense espina o tranxes amb espina).
2Tallar les patates a rodelles, la ceba en juliana i salpebrar.
3Disposar les patates i la ceba en una safata al forn a 180ºC amb el Vi Blanc Sisquella i 5 ml de Pons Selección Familiar Arbequina durant 40 min aprox (tapar amb paper de plata en cas que es torri massa).
4Quan la patata panadera amb ceba està cuita, daurada i seca, afegim el lluç salpebrat amb la pell cap a sota i el deixem entre 8 i 10 min més al forn.
Salsa Orio:
5Disposem Pons Selección Familiar Arbequina junt amb els alls laminats a foc baix.
6Quan els alls comencin a agafar color, afegim el Pons Vinagre de vermouth i inmediatament apaguem el foc i tapem el cassó. Deixem que evapori el vinagre.
Acabat del plat:
7Un cop cuit el lluç al forn, l’amanim amb la salsa Orio i un raig de Pons Infusionat amb bitxo.
Observaciones:
8Cal tindre molt control en el moment d’abocar el vinagre a l’oli amb els alls, ja que es produeixen esquitxades. Cal tindre preparada la tapa i/o els guants anticremades.
Ingredients
800 g Lluç desespinat (o 1,1 kg amb espina)
4 g Patates pelades mitjanes (500 grs)
2 Cebes mitjanes (200 gr)
4 Dents d’all
100 Vi blanc
Sal
Pebre
Maridem:
Directions
1Tallar el lluç en 4 racions (supremes sense espina o tranxes amb espina).
2Tallar les patates a rodelles, la ceba en juliana i salpebrar.
3Disposar les patates i la ceba en una safata al forn a 180ºC amb el Vi Blanc Sisquella i 5 ml de Pons Selección Familiar Arbequina durant 40 min aprox (tapar amb paper de plata en cas que es torri massa).
4Quan la patata panadera amb ceba està cuita, daurada i seca, afegim el lluç salpebrat amb la pell cap a sota i el deixem entre 8 i 10 min més al forn.
Salsa Orio:
5Disposem Pons Selección Familiar Arbequina junt amb els alls laminats a foc baix.
6Quan els alls comencin a agafar color, afegim el Pons Vinagre de vermouth i inmediatament apaguem el foc i tapem el cassó. Deixem que evapori el vinagre.
Acabat del plat:
7Un cop cuit el lluç al forn, l’amanim amb la salsa Orio i un raig de Pons Infusionat amb bitxo.
Observaciones:
8Cal tindre molt control en el moment d’abocar el vinagre a l’oli amb els alls, ja que es produeixen esquitxades. Cal tindre preparada la tapa i/o els guants anticremades.
LLUÇ AL ORIO AMB PATATA PANADERA