MASSA DE COCA

CategoryDifficultyIntermediate
Total Time15 hrs

  10 PAX - Temps 15h

Útils: Amassadora tipus Kenwood, corró, balança.



INGREDIENTS

 500 g Farina de força
 120 g Massa mare
 4 g Llevat de pa
 5 g Farina de sègol
 5 g Farina de segonet
 5 g Farina de malta
 300 g Aigua
 10 g Sal


ELABORACIÓ

1

Per la massa mare barrejarem 40 g de massa activa, 40 g d’aigua i 40 g de farina, la deixarem augmentar fins al doble del seu volum en un bol tapada amb un drap net entre 21 i 23 ºC.

2

Refrigerem la massa durant tota una nit.

3

A les 12 h pastem la resta d’ingredients de la massa i la deixem reposar tapada.

4

La massa augmentarà el doble del seu volum.

5

Tallem la massa en funció a les necessitats posteriors. Per una coca individual, podem funyir boles de 60 a 100 g. Per una coca de 5 persones podem funyir boles de 300 g.

6

Disposem les boles en un lloc fresc i les deixem reposar tapades durant 2 hores.

7

Empolvorem de farina la superfície de treball.

8

Estirem les boles a mà o amb corró en funció de com les vulguem utilitzar.

9

Podem congelar les boles o les masses estirades separades amb paper de film en una safata

OBSERVACIONS
10

SENSE MASSA MARE
Augmentem 66 g de farina, 35 g d’aigua i 30 g oli i ens saltem el repòs nocturn.


 

Ingredients

 500 g Farina de força
 120 g Massa mare
 4 g Llevat de pa
 5 g Farina de sègol
 5 g Farina de segonet
 5 g Farina de malta
 300 g Aigua
 10 g Sal

Directions

1

Per la massa mare barrejarem 40 g de massa activa, 40 g d’aigua i 40 g de farina, la deixarem augmentar fins al doble del seu volum en un bol tapada amb un drap net entre 21 i 23 ºC.

2

Refrigerem la massa durant tota una nit.

3

A les 12 h pastem la resta d’ingredients de la massa i la deixem reposar tapada.

4

La massa augmentarà el doble del seu volum.

5

Tallem la massa en funció a les necessitats posteriors. Per una coca individual, podem funyir boles de 60 a 100 g. Per una coca de 5 persones podem funyir boles de 300 g.

6

Disposem les boles en un lloc fresc i les deixem reposar tapades durant 2 hores.

7

Empolvorem de farina la superfície de treball.

8

Estirem les boles a mà o amb corró en funció de com les vulguem utilitzar.

9

Podem congelar les boles o les masses estirades separades amb paper de film en una safata

OBSERVACIONS
10

SENSE MASSA MARE
Augmentem 66 g de farina, 35 g d’aigua i 30 g oli i ens saltem el repòs nocturn.

MASSA DE COCA