10 PAX - Temps 15h
Útils: Amassadora tipus Kenwood, corró, balança.
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Per la massa mare barrejarem 40 g de massa activa, 40 g d’aigua i 40 g de farina, la deixarem augmentar fins al doble del seu volum en un bol tapada amb un drap net entre 21 i 23 ºC.
Refrigerem la massa durant tota una nit.
A les 12 h pastem la resta d’ingredients de la massa i la deixem reposar tapada.
La massa augmentarà el doble del seu volum.
Tallem la massa en funció a les necessitats posteriors. Per una coca individual, podem funyir boles de 60 a 100 g. Per una coca de 5 persones podem funyir boles de 300 g.
Disposem les boles en un lloc fresc i les deixem reposar tapades durant 2 hores.
Empolvorem de farina la superfície de treball.
Estirem les boles a mà o amb corró en funció de com les vulguem utilitzar.
Podem congelar les boles o les masses estirades separades amb paper de film en una safata
SENSE MASSA MARE
Augmentem 66 g de farina, 35 g d’aigua i 30 g oli i ens saltem el repòs nocturn.
Ingredients
Directions
Per la massa mare barrejarem 40 g de massa activa, 40 g d’aigua i 40 g de farina, la deixarem augmentar fins al doble del seu volum en un bol tapada amb un drap net entre 21 i 23 ºC.
Refrigerem la massa durant tota una nit.
A les 12 h pastem la resta d’ingredients de la massa i la deixem reposar tapada.
La massa augmentarà el doble del seu volum.
Tallem la massa en funció a les necessitats posteriors. Per una coca individual, podem funyir boles de 60 a 100 g. Per una coca de 5 persones podem funyir boles de 300 g.
Disposem les boles en un lloc fresc i les deixem reposar tapades durant 2 hores.
Empolvorem de farina la superfície de treball.
Estirem les boles a mà o amb corró en funció de com les vulguem utilitzar.
Podem congelar les boles o les masses estirades separades amb paper de film en una safata
SENSE MASSA MARE
Augmentem 66 g de farina, 35 g d’aigua i 30 g oli i ens saltem el repòs nocturn.