15 PAX - Temps 20 min.
Útils: Bol, puntilla, colador
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Netejar les maduixes tallant els brots de fulles verdes i rentar-les sota un
bon raig d’aigua freda.
Deixar escórrer 5 minuts les maduixes en un colador.
Disposar les maduixes en un bol.
Afegir el sucre ros i remenar el conjunt per distribuir bé.
Afegir el Pons Vinagre Balsàmic o el Pons Nonno Vinagre Balsàmic i remenar el conjunt.
Disposar el bol a nevera i remenar un parell o tres de vegades durant el seu procés de maceració.
El temps ideal de maceració són tres hores, tot i que es poden menjar d’un dia per l’altre (la textura estarà més tova).
En emplatar, distribuir bé les maduixes amb el seu suc de maceració en copes o bols per postres.
Amanir al darrer moment amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.
Durant el temps de maceració les maduixes trauran el seu suc i aquest es barrejarà amb el sucre i el vinagre. Qualsevol dels olis Pons Cítrics són aptes per amanir aquesta recepta, igual que el Pons Fresh Crushed amb Gingebre.
Ingredients
Directions
Netejar les maduixes tallant els brots de fulles verdes i rentar-les sota un
bon raig d’aigua freda.
Deixar escórrer 5 minuts les maduixes en un colador.
Disposar les maduixes en un bol.
Afegir el sucre ros i remenar el conjunt per distribuir bé.
Afegir el Pons Vinagre Balsàmic o el Pons Nonno Vinagre Balsàmic i remenar el conjunt.
Disposar el bol a nevera i remenar un parell o tres de vegades durant el seu procés de maceració.
El temps ideal de maceració són tres hores, tot i que es poden menjar d’un dia per l’altre (la textura estarà més tova).
En emplatar, distribuir bé les maduixes amb el seu suc de maceració en copes o bols per postres.
Amanir al darrer moment amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.
Durant el temps de maceració les maduixes trauran el seu suc i aquest es barrejarà amb el sucre i el vinagre. Qualsevol dels olis Pons Cítrics són aptes per amanir aquesta recepta, igual que el Pons Fresh Crushed amb Gingebre.