COCA DE FIGUES, PRÈSSEC I FRUITS VERMELLS AMB OLI DE MANDARINA

CategoryDifficultyIntermediate
Total Time3 hrs

   10 PAX - Temps 3h  

Útils: Forn amb safata, Paper de forn, Balança, Corró

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 350 g Pasta de full
Per al farcit:
 200 g Figa
 200 g Préssec de vinya pelat i net
 50 g Fruits vermells
 60 g Mel d’espígol
 1 Ou batut
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Funyim la massa de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.

Mentre la massa reposa:
2

Tallem les figues a rodelles. Podem pelar-les prèviament.

3

Pelem els préssecs i els tallem a grillons de mitja lluna.

4

Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.

5

La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.

6

Un cop estirada la massa disposem la figa i el préssec harmònicament sobre la coca.

7

Pintem les vores de la coca amb ou batut.

8

Untem la mel a sobre de la fruita de la coca abans d’enfornar

9

Disposem la coca sobre una safata de forn sobre un full de paper de cocció.

10

Preescalfem el forn a 180ªC.

11

Disposem la safata al forn a la part mitja durant uns 15 minuts.

12

La coca ha de quedar cruixent i la fruita ben acaramel·lada.

13

Un cop feta la coca, decorem amb els fruits vermells.

14

En servir, cal amanir la coca amb un bon raig d’oli Pons Cítric amb Mandarina.

Observacions:
15

Unes gotes de Pons Condiment de Poma donen un punt de refrescant acidesa magnífic.

16

Podem gaudir de la temporalitat de les fruites per aquest tipus de coca.


 

Ingredients

 350 g Pasta de full
Per al farcit:
 200 g Figa
 200 g Préssec de vinya pelat i net
 50 g Fruits vermells
 60 g Mel d’espígol
 1 Ou batut
Maridem:

Directions

1

Funyim la massa de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.

Mentre la massa reposa:
2

Tallem les figues a rodelles. Podem pelar-les prèviament.

3

Pelem els préssecs i els tallem a grillons de mitja lluna.

4

Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.

5

La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.

6

Un cop estirada la massa disposem la figa i el préssec harmònicament sobre la coca.

7

Pintem les vores de la coca amb ou batut.

8

Untem la mel a sobre de la fruita de la coca abans d’enfornar

9

Disposem la coca sobre una safata de forn sobre un full de paper de cocció.

10

Preescalfem el forn a 180ªC.

11

Disposem la safata al forn a la part mitja durant uns 15 minuts.

12

La coca ha de quedar cruixent i la fruita ben acaramel·lada.

13

Un cop feta la coca, decorem amb els fruits vermells.

14

En servir, cal amanir la coca amb un bon raig d’oli Pons Cítric amb Mandarina.

Observacions:
15

Unes gotes de Pons Condiment de Poma donen un punt de refrescant acidesa magnífic.

16

Podem gaudir de la temporalitat de les fruites per aquest tipus de coca.

Notes

COCA DE FIGUES, PRÈSSEC I FRUITS VERMELLS AMB OLI DE MANDARINA