10 PAX - Temps 3h
Útils: Forn amb safata, Paper de forn, Balança, Corró
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Funyim la massa de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.
Tallem les figues a rodelles. Podem pelar-les prèviament.
Pelem els préssecs i els tallem a grillons de mitja lluna.
Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.
La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.
Un cop estirada la massa disposem la figa i el préssec harmònicament sobre la coca.
Pintem les vores de la coca amb ou batut.
Untem la mel a sobre de la fruita de la coca abans d’enfornar
Disposem la coca sobre una safata de forn sobre un full de paper de cocció.
Preescalfem el forn a 180ªC.
Disposem la safata al forn a la part mitja durant uns 15 minuts.
La coca ha de quedar cruixent i la fruita ben acaramel·lada.
Un cop feta la coca, decorem amb els fruits vermells.
En servir, cal amanir la coca amb un bon raig d’oli Pons Cítric amb Mandarina.
Unes gotes de Pons Condiment de Poma donen un punt de refrescant acidesa magnífic.
Podem gaudir de la temporalitat de les fruites per aquest tipus de coca.
Ingredients
Directions
Funyim la massa de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.
Tallem les figues a rodelles. Podem pelar-les prèviament.
Pelem els préssecs i els tallem a grillons de mitja lluna.
Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.
La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.
Un cop estirada la massa disposem la figa i el préssec harmònicament sobre la coca.
Pintem les vores de la coca amb ou batut.
Untem la mel a sobre de la fruita de la coca abans d’enfornar
Disposem la coca sobre una safata de forn sobre un full de paper de cocció.
Preescalfem el forn a 180ªC.
Disposem la safata al forn a la part mitja durant uns 15 minuts.
La coca ha de quedar cruixent i la fruita ben acaramel·lada.
Un cop feta la coca, decorem amb els fruits vermells.
En servir, cal amanir la coca amb un bon raig d’oli Pons Cítric amb Mandarina.
Unes gotes de Pons Condiment de Poma donen un punt de refrescant acidesa magnífic.
Podem gaudir de la temporalitat de les fruites per aquest tipus de coca.