CategoryPostresDifficultyIntermediate
10 PAX - Temps 3h
Útils: Forn amb safata, Paper de forn, Balança, Corró
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
350 g Pasta de full
Per al farcit:
200 g Figa
200 g Préssec de vinya pelat i net
50 g Fruits vermells
60 g Mel d’espígol
1 Ou batut
Maridem:
ELABORACIÓ
1Funyim la massa de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.
Mentre la massa reposa:
2Tallem les figues a rodelles. Podem pelar-les prèviament.
3Pelem els préssecs i els tallem a grillons de mitja lluna.
4Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.
5La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.
6Un cop estirada la massa disposem la figa i el préssec harmònicament sobre la coca.
7Pintem les vores de la coca amb ou batut.
8Untem la mel a sobre de la fruita de la coca abans d’enfornar
9Disposem la coca sobre una safata de forn sobre un full de paper de cocció.
10Preescalfem el forn a 180ªC.
11Disposem la safata al forn a la part mitja durant uns 15 minuts.
12La coca ha de quedar cruixent i la fruita ben acaramel·lada.
13Un cop feta la coca, decorem amb els fruits vermells.
14En servir, cal amanir la coca amb un bon raig d’oli Pons Cítric amb Mandarina.
Observacions:
15Unes gotes de Pons Condiment de Poma donen un punt de refrescant acidesa magnífic.
16Podem gaudir de la temporalitat de les fruites per aquest tipus de coca.
Ingredients
350 g Pasta de full
Per al farcit:
200 g Figa
200 g Préssec de vinya pelat i net
50 g Fruits vermells
60 g Mel d’espígol
1 Ou batut
Maridem:
Directions
1Funyim la massa de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.
Mentre la massa reposa:
2Tallem les figues a rodelles. Podem pelar-les prèviament.
3Pelem els préssecs i els tallem a grillons de mitja lluna.
4Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.
5La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.
6Un cop estirada la massa disposem la figa i el préssec harmònicament sobre la coca.
7Pintem les vores de la coca amb ou batut.
8Untem la mel a sobre de la fruita de la coca abans d’enfornar
9Disposem la coca sobre una safata de forn sobre un full de paper de cocció.
10Preescalfem el forn a 180ªC.
11Disposem la safata al forn a la part mitja durant uns 15 minuts.
12La coca ha de quedar cruixent i la fruita ben acaramel·lada.
13Un cop feta la coca, decorem amb els fruits vermells.
14En servir, cal amanir la coca amb un bon raig d’oli Pons Cítric amb Mandarina.
Observacions:
15Unes gotes de Pons Condiment de Poma donen un punt de refrescant acidesa magnífic.
16Podem gaudir de la temporalitat de les fruites per aquest tipus de coca.
COCA DE FIGUES, PRÈSSEC I FRUITS VERMELLS AMB OLI DE MANDARINA