6 PAX - Temps 70min
Útils: Cassó, pinzell, puntilla i corró.
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
200 g Albercocs
180 g Formatge ruló de cabra
150 g Ceba confitada amb vi blanc
20 g Rúcula selvàtica
3 g Sal Maldon
Maridem:
ELABORACIÓ
1Funyim la massa de coca de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.
Mentre la massa reposa:
2Tallem els albercocs en transversal i els hi traiem el pinyol.
3Tallem a rodelles el formatge ruló de cabra i reservem.
4Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.
5La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.
6Untem una safata de forn amb un raig d’oli o la folrem amb paper antiadherent.
7Disposem la massa estirada a sobre la safata de forn.
8Repartim la ceba confitada amb vi blanc per sobre de la superfície de la massa.
9Repartim els albercocs a sobre de la ceba confitada.
10Escalfem el forn a 200 ºC.
11Disposem la safata a la part mitja del forn.
12Al cap de 6 minuts de cocció disposem a sobre de la coca el formatge Ruló.
13Continuem amb la cocció uns 8 minuts més.
14El total de cocció és d’entre 12 i 15 minuts.
15Un cop feta la coca, empolvorem Sal Maldon al conjunt.
16Decorem la coca amb unes fulles de ruca.
17Abans de servir amanim amb un bon raig d’oli Pons Infusionat amb Romaní.
Podem acabar el conjunt amb unes gotes dels nostres vinagres Pons: Nonno o de Poma
OBSERVACIONS
18Podem acabar aquesta coca amb unes làmines de Salmó fumat.
Si es vol es poden pelar els albercocs.
Ingredients
200 g Albercocs
180 g Formatge ruló de cabra
150 g Ceba confitada amb vi blanc
20 g Rúcula selvàtica
3 g Sal Maldon
Maridem:
Directions
1Funyim la massa de coca de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.
Mentre la massa reposa:
2Tallem els albercocs en transversal i els hi traiem el pinyol.
3Tallem a rodelles el formatge ruló de cabra i reservem.
4Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.
5La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.
6Untem una safata de forn amb un raig d’oli o la folrem amb paper antiadherent.
7Disposem la massa estirada a sobre la safata de forn.
8Repartim la ceba confitada amb vi blanc per sobre de la superfície de la massa.
9Repartim els albercocs a sobre de la ceba confitada.
10Escalfem el forn a 200 ºC.
11Disposem la safata a la part mitja del forn.
12Al cap de 6 minuts de cocció disposem a sobre de la coca el formatge Ruló.
13Continuem amb la cocció uns 8 minuts més.
14El total de cocció és d’entre 12 i 15 minuts.
15Un cop feta la coca, empolvorem Sal Maldon al conjunt.
16Decorem la coca amb unes fulles de ruca.
17Abans de servir amanim amb un bon raig d’oli Pons Infusionat amb Romaní.
Podem acabar el conjunt amb unes gotes dels nostres vinagres Pons: Nonno o de Poma
OBSERVACIONS
18Podem acabar aquesta coca amb unes làmines de Salmó fumat.
Si es vol es poden pelar els albercocs.
COCA D’ALBERCOCS AMB ROMANÍ I FORMATGE DE CABRA