COCA D’ALBERCOCS AMB ROMANÍ I FORMATGE DE CABRA

CategoryDifficultyBeginner
Total Time1 hr 10 mins

  6 PAX - Temps 70min

Útils: Cassó, pinzell, puntilla i corró.

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 200 g Albercocs
 180 g Formatge ruló de cabra
 150 g Ceba confitada amb vi blanc
 20 g Rúcula selvàtica
 3 g Sal Maldon
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Funyim la massa de coca de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.

Mentre la massa reposa:
2

Tallem els albercocs en transversal i els hi traiem el pinyol.

3

Tallem a rodelles el formatge ruló de cabra i reservem.

4

Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.

5

La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.

6

Untem una safata de forn amb un raig d’oli o la folrem amb paper antiadherent.

7

Disposem la massa estirada a sobre la safata de forn.

8

Repartim la ceba confitada amb vi blanc per sobre de la superfície de la massa.

9

Repartim els albercocs a sobre de la ceba confitada.

10

Escalfem el forn a 200 ºC.

11

Disposem la safata a la part mitja del forn.

12

Al cap de 6 minuts de cocció disposem a sobre de la coca el formatge Ruló.

13

Continuem amb la cocció uns 8 minuts més.

14

El total de cocció és d’entre 12 i 15 minuts.

15

Un cop feta la coca, empolvorem Sal Maldon al conjunt.

16

Decorem la coca amb unes fulles de ruca.

17

Abans de servir amanim amb un bon raig d’oli Pons Infusionat amb Romaní.
Podem acabar el conjunt amb unes gotes dels nostres vinagres Pons: Nonno o de Poma

OBSERVACIONS
18

Podem acabar aquesta coca amb unes làmines de Salmó fumat.
Si es vol es poden pelar els albercocs.


 

Ingredients

 200 g Albercocs
 180 g Formatge ruló de cabra
 150 g Ceba confitada amb vi blanc
 20 g Rúcula selvàtica
 3 g Sal Maldon
Maridem:

Directions

1

Funyim la massa de coca de 350 g i la deixem reposar 2 hores tapada.

Mentre la massa reposa:
2

Tallem els albercocs en transversal i els hi traiem el pinyol.

3

Tallem a rodelles el formatge ruló de cabra i reservem.

4

Empolvorem la superfície de treball amb farina i estirem la massa amb corró.

5

La massa pot ser rodona o rectangular, però cal que sigui fineta, d’uns 3 mm.

6

Untem una safata de forn amb un raig d’oli o la folrem amb paper antiadherent.

7

Disposem la massa estirada a sobre la safata de forn.

8

Repartim la ceba confitada amb vi blanc per sobre de la superfície de la massa.

9

Repartim els albercocs a sobre de la ceba confitada.

10

Escalfem el forn a 200 ºC.

11

Disposem la safata a la part mitja del forn.

12

Al cap de 6 minuts de cocció disposem a sobre de la coca el formatge Ruló.

13

Continuem amb la cocció uns 8 minuts més.

14

El total de cocció és d’entre 12 i 15 minuts.

15

Un cop feta la coca, empolvorem Sal Maldon al conjunt.

16

Decorem la coca amb unes fulles de ruca.

17

Abans de servir amanim amb un bon raig d’oli Pons Infusionat amb Romaní.
Podem acabar el conjunt amb unes gotes dels nostres vinagres Pons: Nonno o de Poma

OBSERVACIONS
18

Podem acabar aquesta coca amb unes làmines de Salmó fumat.
Si es vol es poden pelar els albercocs.

Notes

COCA D’ALBERCOCS AMB ROMANÍ I FORMATGE DE CABRA