ADEREZZO DE MANGO, GINGEBRE I TARONJA

CategoryDifficultyBeginner
Total Time1 hr

   10 PAX - Temps 60 min.  

Útils: Safata, bol, pinces, ganivet filetejador

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 100 g Mango madur tallat a daus
 20 g Mostassa Savora
 1 Polsim de sal
 1 Polsim de pebre
Acabar el plat:
 20 g Làmines de gingebre marinat*
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Barregem la mostassa amb els daus de mango.

2

Afegim l’oli Pons Cítric amb Taronja.

3

Barregem el conjunt amb una cullera rectificant de sal i pebre.

4

Acabem la recepta amb unes làmines de gingebre marinat.

*Per marinar gingebre:
5

Ingredients:
200 g. Arrel de gingebre tendre pelada i tallada a mandolina ben fina (1mm)
100 ml. Vinagre d’arròs
100 ml. Aigua
100 g. Sucre
5 g. Sal
Aigua per escaldar el gingebre laminat

6

Preparació:
1. Escaldem el gingebre laminat 1 minut i deixem escórrer.
2. Portem a ebullició 100 ml d'aigua, sucre i sal fins que aquests dissolguin.
3. Afegim el vinagre a l’almívar.
4. Afegim el líquid calent al gingebre escaldat (recomanat mínim 70 ºC).
5. Podem pasteuritzar el pot esterilitzat a bany maria.
6. Deixem macerar mínim 72 hores.

Observacions:
7

Actualment el gingebre es pot comprar marinat.


 

Ingredients

 100 g Mango madur tallat a daus
 20 g Mostassa Savora
 1 Polsim de sal
 1 Polsim de pebre
Acabar el plat:
 20 g Làmines de gingebre marinat*
Maridem:

Directions

1

Barregem la mostassa amb els daus de mango.

2

Afegim l’oli Pons Cítric amb Taronja.

3

Barregem el conjunt amb una cullera rectificant de sal i pebre.

4

Acabem la recepta amb unes làmines de gingebre marinat.

*Per marinar gingebre:
5

Ingredients:
200 g. Arrel de gingebre tendre pelada i tallada a mandolina ben fina (1mm)
100 ml. Vinagre d’arròs
100 ml. Aigua
100 g. Sucre
5 g. Sal
Aigua per escaldar el gingebre laminat

6

Preparació:
1. Escaldem el gingebre laminat 1 minut i deixem escórrer.
2. Portem a ebullició 100 ml d'aigua, sucre i sal fins que aquests dissolguin.
3. Afegim el vinagre a l’almívar.
4. Afegim el líquid calent al gingebre escaldat (recomanat mínim 70 ºC).
5. Podem pasteuritzar el pot esterilitzat a bany maria.
6. Deixem macerar mínim 72 hores.

Observacions:
7

Actualment el gingebre es pot comprar marinat.

ADEREZZO DE MANGO, GINGEBRE I TARONJA