10 PAX - Temps 60 min.
Útils: Safata, bol, pinces, ganivet filetejador
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Barregem la mostassa amb els daus de mango.
Afegim l’oli Pons Cítric amb Taronja.
Barregem el conjunt amb una cullera rectificant de sal i pebre.
Acabem la recepta amb unes làmines de gingebre marinat.
Ingredients:
200 g. Arrel de gingebre tendre pelada i tallada a mandolina ben fina (1mm)
100 ml. Vinagre d’arròs
100 ml. Aigua
100 g. Sucre
5 g. Sal
Aigua per escaldar el gingebre laminat
Preparació:
1. Escaldem el gingebre laminat 1 minut i deixem escórrer.
2. Portem a ebullició 100 ml d'aigua, sucre i sal fins que aquests dissolguin.
3. Afegim el vinagre a l’almívar.
4. Afegim el líquid calent al gingebre escaldat (recomanat mínim 70 ºC).
5. Podem pasteuritzar el pot esterilitzat a bany maria.
6. Deixem macerar mínim 72 hores.
Actualment el gingebre es pot comprar marinat.
Ingredients
Directions
Barregem la mostassa amb els daus de mango.
Afegim l’oli Pons Cítric amb Taronja.
Barregem el conjunt amb una cullera rectificant de sal i pebre.
Acabem la recepta amb unes làmines de gingebre marinat.
Ingredients:
200 g. Arrel de gingebre tendre pelada i tallada a mandolina ben fina (1mm)
100 ml. Vinagre d’arròs
100 ml. Aigua
100 g. Sucre
5 g. Sal
Aigua per escaldar el gingebre laminat
Preparació:
1. Escaldem el gingebre laminat 1 minut i deixem escórrer.
2. Portem a ebullició 100 ml d'aigua, sucre i sal fins que aquests dissolguin.
3. Afegim el vinagre a l’almívar.
4. Afegim el líquid calent al gingebre escaldat (recomanat mínim 70 ºC).
5. Podem pasteuritzar el pot esterilitzat a bany maria.
6. Deixem macerar mínim 72 hores.
Actualment el gingebre es pot comprar marinat.