Skip to content
Pons HomePons Home
  • Català Català
    • Català Català
    • Español Español
    • English English
  • SHOP
  • Productes
    • OLI D’OLIVA
      • Oli d’Oliva Verge Extra
      • Oli d’Oliva Verge Extra Infusionat
      • JANIROC
      • PONS Nova Collita 2024
    • Vinagre
      • Vinagre Agredolç
      • Vinagre Balsàmic
      • Vinagre Jerez
    • Vins i Caves
      • Vi Blanc
      • Vi Negre
      • Vi Col·lecció
      • Cava
      • Vermut
    • El Rebost
      • Safrà
      • Pebre Vermell
      • Escames de Pebre Vermell
  • Receptes
  • AGROTURISME
  • Qui som
  • Blog
  • Contacte
  • Area professionals
    • Professionals
    • Distribuidors
  • Català Català
    • Català Català
    • Español Español
    • English English
BrowseCategories
AmanidesArrossosCarnsCremesMasses i PaOusPastasPeixPostresPreparacionsSalsesVerduras
CREMA DE PASTANAGA AMB MUSCLOS I OLI DE SAFRÀ PONS
REMOLATXA I FETA AMB XIPS VEGETALS
MADUIXES AMB “ACETO BALSAMICO DI MODENA”
AMANIDA TZATZIKI DE COGOMBRE AMB GAMBES, FRUITES I MENTA
TARONJA AMB MEL I GINGEBRE
HUMMUS DE REMOLATXA
MENESTRA VERDA AMB LLUÇ AL VAPOR
POLLASTRE AMB QUINOA I CARBASSÓ
REMENAT D’ESPÀRRECS I LLAGOSTINS
1 2 3 4 5

Informació
—

  • Condicions generals de contractació
  • Avís legal i política de privacitat
  • Política de Cookies

Contacta'ns
—

PONS
Crta. LV-7011 km. 4,5
L’Albagés (Lleida) 25155
973 730 525

[email protected]
Copyright 2025 © PONS
  • SHOP
  • Productes
    • OLI D’OLIVA
      • Oli d’Oliva Verge Extra
      • Oli d’Oliva Verge Extra Infusionat
      • JANIROC
      • PONS Nova Collita 2024
    • Vinagre
      • Vinagre Agredolç
      • Vinagre Balsàmic
      • Vinagre Jerez
    • Vins i Caves
      • Vi Blanc
      • Vi Negre
      • Vi Col·lecció
      • Cava
      • Vermut
    • El Rebost
      • Safrà
      • Pebre Vermell
      • Escames de Pebre Vermell
  • Receptes
  • AGROTURISME
  • Qui som
  • Blog
  • Contacte
  • Area professionals
    • Professionals
    • Distribuidors