SAFARI FOTOGRAFIC, 3000 euros en premis més dos accèssits

25 afortunats podran visitar la finca CLOS PONS durant la tarda del 4 de juny, recórrer els seus llocs més emblemàtics, conèixer la màgia dels seus racons, i sobretot reflectir la seva bellesa a través de la presa de fotografies.

3000 euros en premis més dos accèssits estan esperant. Places gratuïtes limitades a 25 participants. Coneix les bases:

BASES:

1a PARTICIPANTS: Podran participar en el concurs qualsevol persona major de 18 anys i resident a Espanya, prèvia inscripció en la nostra pàgina web. Les places són limitades. No podran participar els membres del jurat, així com els emprats/as i familiars directes de l’entitat organitzadora del concurs.

2a TEMÀTICA: El subjecte principal serà la Vinya CLOS PONS, els seus olivars i el seu entorn, en tots els seus àmbits: Arquitectura, jardins i naturalesa, sostenibilitat, entorn en general, etc… El tema és lliure i abasta tot el relacionat amb el món de l’olivera, el vi i l’entorn CLOS PONS

3a REALITZACIÓ /SHOOTING: La producció o presa d’imatges es realitzessin durant la jornada del Safari Fotografic, 4 de juny, de 2023, i dins de l’horari establert per l’organització, que serà de 18.00 a 21.30, als concursants se’ls facilitarà indicacions per a la seva mobilitat per la finca i el seu entorn, així com les normes bàsiques de seguretat durant la seva visita.

4a PRESENTACIÓ :

Cada participant podrà presentar un màxim de cinc obres, sent aquestes originals i inèdites i no havent-se presentat amb anterioritat en altres concursos, webs o qualsevol altre mitjà digital o imprès. Hi haurà un màxim de 25 participants, entrada limitada i gratuïta. LA Reserva es farà en la wen dels

participants es responsabilitzen totalment de ser els únics autors, que no existeixin drets a tercers, així com de tota reclamació per drets d’imatge sobre les obres presentades al concurs.

Únicament s’acceptaran imatges en format .jpg, amb una grandària mínima de 1.500×2.300 píxels, un pes màxim de l’arxiu de 30 Megaoctets (Mb) i amb almenys 200 p.p.p. de resolució. En el cas de fotografies premiades, l’organització podrà demanar l’arxiu RAW.

Les fotografies no podran ser alterades electrònicament ni per qualsevol altre mitjà. Tampoc s’acceptaran fotomuntatges. Es permetran mínimes correccions de color i lluminositat, en cas de dubtes, el jurat podria sol·licitar a l’autor l’arxiu Raw per a si comprovació.

5a ENVIAMENT

Les obres s’han de manar abans del 7 de juny, a 2023, 12.00 pm, a comunicacio@grup-pons.com

La presentació de les imatges al concurs implica l’acceptació d’ús de les mateixes amb finalitats comercials i socials per part del Grup Pons, en tots els seus formats de comunicació i en totes les seves RRSS, passaran a formar part de l’arxiu històric de l’empresa.

6.- CRITERIS DE VALORACIÓ DE LES OBRES

No s’acceptaran imatges que no reuneixin un mínim de qualitat . Es valorarà la idea expressada per l’obra respecte als objectius del concurs, així com l’expressió artística de la mateixa i la seva qualitat fotogràfica.

7è PREMIS:

1r Premi 1500 EUR € + Visita a Celler per a 4 persones

2n Premi 1000 EUR € + Visita a Celler per a 4 persones

3er Permio 500 EUR € + Visita a Celler per a 4 persones

Accèssit 1 Visita a Celler per a 4 persones

Accèssit 2 Visita a Celler per a 4 persones

A més els premiats seran convidats al PONS FOOD FESTIVAL que tindrà lloc en CLOS PONS l’1 de Juliol de 2023.

8a FALLADA:

La decisió del jurat serà fet públic el dia 1 de Juliol de 2023 i serà inapel·lable.

Es donarà publicitat de la fallada mitjançant comunicació escrita o telefònica als participants premiats. El Jurat es reserva el dret de declarar deserts els premis que s’estableixen en l’apartat següent, si els treballs presentats no reunissin, al seu criteri, els mèrits suficients.

Informació i política de cancel·lació

Les reserves són gratuïtes i limitades, les primeres 25 persones que reservin seran les que assisteixin a l’esdeveniment, es demana en cas de no poder assistir de comunicar-ho per a deixar la plaça lliure.

Date

juny 04 2023
Expired!

Time

5:15 pm - 9:30 pm

Location

L’Albagés (Lleida)
Website
https://ponshome.es
QR Code