Aquest dilluns ha començat la campanya que es preveu curta però de qualitat
El celler Clos Pons ha donat inici a la verema amb la varietat Garnatxa blanca, amb la que s’elaborarà el Sisquella 2020.
La collita aquest any ve marcada per les inclemències meteorològiques, ja que el raïm va sofrir una gelada en la fase de floració, la posterior pedregada al Maig i un excés de pluja que ha provocat una reducció de la producció al 50%.
Tot i així, el raïm que s’ha començat a recol·lectar té bona qualitat ja que la vinya va més descansada al tenir una producció molt menor a l’habitual.
Es tracta d’una anyada primerenca, ja que normalment aquesta varietat no es començava a collir fins a finals d’Agost. El raïm madura més ràpidament que altres anys, fet que ha provocat que la verema s’hagi iniciat abans.
Ha estat una temporada complicada per molts factors, però la terra com sempre ens dóna el millor de si mateixa, un raïm de qualitat per elaborar uns grans vins.