8 PAX - Temps 60min
Útils: Olla, puntilla, tisores i pinces.
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Per tal que el pop quedi ben tendre, l’hauríem de congelar durant 24 hores.
Descongelem el pop dins una safata durant la nit prèvia a la cocció dins la nevera.
Disposem una olla gran al foc plena d’aigua i la portem a ebullició.
Quan l’aigua estigui a punt d’ebullició, agafem el pop pel cap amb unes pinces o un ganxo i el submergim tres vegades seguides dins de l’aigua.
La quarta vegada que submergim el pop, el deixem dins de l’aigua durant uns 30 minuts aproximadament quan l’aigua comença a bullir una altra vegada.
La proporció de temps de cocció va en funció al pes del pop. El càlcul que ens ajuda a determinar-lo és d’una hora per cada 4 kg.
Els darrers 15 minuts de cocció afegim les patates senceres i les bullim amb el pop durant 15 minuts.
Sabem que el pop és cuit, igual que les patates, quan clavant un escuradents en la part ampla de la pota, aquest s’enfonsa sense resistència a la carn tendra.
Un cop cuits el pop i la patata, apaguem el foc i deixem reposar el conjunt durant 15 minuts.
Pelem i tallem les patates calentes. Les posem de base en un plat preferiblement de fusta.
Tallem el pop calent a rodelles i el disposem a sobre dels trossos de patata.
Salpebrem el conjunt i espolvorarem amb un polsim de pebre vermell (dolç o picant al gust).
Amanim el conjunt amb un bon raig d’Oli Pons Selecció familiar Arbequina.
Podem substituir el pebre vermell i una part de l’Oli Pons Selecció Familiar Arbequina per l’Oli Pons Infusionat amb
Pebre Vermell que és perfecte per acabar aquest plat.
Ingredients
Directions
Per tal que el pop quedi ben tendre, l’hauríem de congelar durant 24 hores.
Descongelem el pop dins una safata durant la nit prèvia a la cocció dins la nevera.
Disposem una olla gran al foc plena d’aigua i la portem a ebullició.
Quan l’aigua estigui a punt d’ebullició, agafem el pop pel cap amb unes pinces o un ganxo i el submergim tres vegades seguides dins de l’aigua.
La quarta vegada que submergim el pop, el deixem dins de l’aigua durant uns 30 minuts aproximadament quan l’aigua comença a bullir una altra vegada.
La proporció de temps de cocció va en funció al pes del pop. El càlcul que ens ajuda a determinar-lo és d’una hora per cada 4 kg.
Els darrers 15 minuts de cocció afegim les patates senceres i les bullim amb el pop durant 15 minuts.
Sabem que el pop és cuit, igual que les patates, quan clavant un escuradents en la part ampla de la pota, aquest s’enfonsa sense resistència a la carn tendra.
Un cop cuits el pop i la patata, apaguem el foc i deixem reposar el conjunt durant 15 minuts.
Pelem i tallem les patates calentes. Les posem de base en un plat preferiblement de fusta.
Tallem el pop calent a rodelles i el disposem a sobre dels trossos de patata.
Salpebrem el conjunt i espolvorarem amb un polsim de pebre vermell (dolç o picant al gust).
Amanim el conjunt amb un bon raig d’Oli Pons Selecció familiar Arbequina.
Podem substituir el pebre vermell i una part de l’Oli Pons Selecció Familiar Arbequina per l’Oli Pons Infusionat amb
Pebre Vermell que és perfecte per acabar aquest plat.