6 PAX - Temps 45 min.
Útils: Olla. paella, ganivet de cuina i fusta de tallar, pinces
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Bullim la pasta en abundant aigua amb sal, de 2 a 5 min (en funció a la recomanació del fabricant), deixant-la al dente.
Escorrem la pasta, amanim amb un raig de Pons Selección Familiar Arbequina i deixem refredar a temperatura ambient (mai sota aigua!). Reservem.
Netegem i rentem les fulles d’espinacs i les tallem en juliana.
Laminem els alls i els barregem amb els bitxos tallats a rodelles (conservant les rodelles amb les llavors). Tallem el tomàquet sec al forn en juliana.
Purguem les cloïses (en cas que calgui) submergint-les 2 hores en abundant aigua freda i sal.
En una paella ben ampla, a foc molt lent, disposem l’oli, els alls i el bitxo.
Deixem que els alls agafin un color lleugerament daurat.
Afegim les cloïses, tapem el conjunt i esperem que s’obrin (llençar les que no s’obrin).
Afegim els espinacs, el tomàquet i les gambes. Remenem el conjunt durant 1 min.
Incorporem la pasta al dente i remenem el conjunt intentant que les cloïses, els espinacs i els tomàquets quedin ben repartits.
Podem substituir els bitxos de la recepta, per un raig de Pons Infusionat amb Bitxo abans de servir el plat.
Cal tindre compte amb la adició de sal en aquest plat, ja que les cloïses aporten suficient sabor iodat.
Ingredients
Directions
Bullim la pasta en abundant aigua amb sal, de 2 a 5 min (en funció a la recomanació del fabricant), deixant-la al dente.
Escorrem la pasta, amanim amb un raig de Pons Selección Familiar Arbequina i deixem refredar a temperatura ambient (mai sota aigua!). Reservem.
Netegem i rentem les fulles d’espinacs i les tallem en juliana.
Laminem els alls i els barregem amb els bitxos tallats a rodelles (conservant les rodelles amb les llavors). Tallem el tomàquet sec al forn en juliana.
Purguem les cloïses (en cas que calgui) submergint-les 2 hores en abundant aigua freda i sal.
En una paella ben ampla, a foc molt lent, disposem l’oli, els alls i el bitxo.
Deixem que els alls agafin un color lleugerament daurat.
Afegim les cloïses, tapem el conjunt i esperem que s’obrin (llençar les que no s’obrin).
Afegim els espinacs, el tomàquet i les gambes. Remenem el conjunt durant 1 min.
Incorporem la pasta al dente i remenem el conjunt intentant que les cloïses, els espinacs i els tomàquets quedin ben repartits.
Podem substituir els bitxos de la recepta, per un raig de Pons Infusionat amb Bitxo abans de servir el plat.
Cal tindre compte amb la adició de sal en aquest plat, ja que les cloïses aporten suficient sabor iodat.