8 PAX - Temps 15 mins
Útils: Torradora, bol, olla
INGREDIENTES
ELABORACIÓN
Tallar el pa de la forma que mes agradi, la ideal és a llesques de 4 cm, per a menjar és mes fàcil.
En una olla, posar aigua, la suficient com per a posar el bol damunt i fer un bany maria
Una vegada calenta l'aigua, posar dins la xocolata per a fondre.
Una vegada ben fos la xocolata, amb l'ajuda d'una cullera o directament posant la torrada dins de la xocolata fosa i sucar de manera generosa.
Presentar en el plat que mes agradi, de manera molt senzilla. Posar la torrada ven sucada damunt el plat, tirar-li la sal per damunt i per a finalitzar.
Un bon raig del nostre oli, el qual li donarà la potència i el sabor desitjats.
Utilitzar sempre el pa i la xocolata que més agradi, el nostre oli li donarà aquest toc especial i tan característic, amb aquests tocs picants, afruitats d'un bon *AOVE
Ingredients
Directions
Tallar el pa de la forma que mes agradi, la ideal és a llesques de 4 cm, per a menjar és mes fàcil.
En una olla, posar aigua, la suficient com per a posar el bol damunt i fer un bany maria
Una vegada calenta l'aigua, posar dins la xocolata per a fondre.
Una vegada ben fos la xocolata, amb l'ajuda d'una cullera o directament posant la torrada dins de la xocolata fosa i sucar de manera generosa.
Presentar en el plat que mes agradi, de manera molt senzilla. Posar la torrada ven sucada damunt el plat, tirar-li la sal per damunt i per a finalitzar.
Un bon raig del nostre oli, el qual li donarà la potència i el sabor desitjats.
Utilitzar sempre el pa i la xocolata que més agradi, el nostre oli li donarà aquest toc especial i tan característic, amb aquests tocs picants, afruitats d'un bon *AOVE