PA AMB XOCOLATA , OLI I SAL

CategoryDifficultyBeginner
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins

8 PAX - Temps 15 mins

Útils: Torradora, bol, olla



INGREDIENTES

 175 g Pa de vidre
 300 g Xocolata negre 79%
 8 g Sal maldon al gust


ELABORACIÓN

1

Tallar el pa de la forma que mes agradi, la ideal és a llesques de 4 cm, per a menjar és mes fàcil.

2

En una olla, posar aigua, la suficient com per a posar el bol damunt i fer un bany maria

3

Una vegada calenta l'aigua, posar dins la xocolata per a fondre.

4

Una vegada ben fos la xocolata, amb l'ajuda d'una cullera o directament posant la torrada dins de la xocolata fosa i sucar de manera generosa.

Emplatamos:
5

Presentar en el plat que mes agradi, de manera molt senzilla. Posar la torrada ven sucada damunt el plat, tirar-li la sal per damunt i per a finalitzar.

6

Un bon raig del nostre oli, el qual li donarà la potència i el sabor desitjats.

Observaciones:
7

Utilitzar sempre el pa i la xocolata que més agradi, el nostre oli li donarà aquest toc especial i tan característic, amb aquests tocs picants, afruitats d'un bon *AOVE


 

Ingredients

 175 g Pa de vidre
 300 g Xocolata negre 79%
 8 g Sal maldon al gust

Directions

1

Tallar el pa de la forma que mes agradi, la ideal és a llesques de 4 cm, per a menjar és mes fàcil.

2

En una olla, posar aigua, la suficient com per a posar el bol damunt i fer un bany maria

3

Una vegada calenta l'aigua, posar dins la xocolata per a fondre.

4

Una vegada ben fos la xocolata, amb l'ajuda d'una cullera o directament posant la torrada dins de la xocolata fosa i sucar de manera generosa.

Emplatamos:
5

Presentar en el plat que mes agradi, de manera molt senzilla. Posar la torrada ven sucada damunt el plat, tirar-li la sal per damunt i per a finalitzar.

6

Un bon raig del nostre oli, el qual li donarà la potència i el sabor desitjats.

Observaciones:
7

Utilitzar sempre el pa i la xocolata que més agradi, el nostre oli li donarà aquest toc especial i tan característic, amb aquests tocs picants, afruitats d'un bon *AOVE

Notes

PA AMB XOCOLATA , OLI I SAL